Ηλεκτρικό το επόμενο Audi R8;

Ηλεκτρικό το επόμενο Audi R8;

Η επόμενη γενιά του supercar της Audi, φημολογείται πως θα είναι ηλεκτρική. Ένα render που έχει έρθει στη δημοσιότητα και δείχνει πολύ κοντά στην πραγματικότητα, ενισχύει αυτή τη φήμη.

audi_r8_ele_boi_1

Οι φήμες που θέλουν την επόμενη γενιά του Audi R8 να είναι ηλεκτρική, εγκαταλείποντας τον θρυλικό V10 που έδινε κίνηση στις πλέον sport εκδόσεις του μοντέλου, έχουν πυκνώσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί για το ότι είδαμε το υπερ-coupe της Audi με τις «καλές» εκδόσεις που εκτός των κορυφαίων επιδόσεων, προσέφεραν και πολύ ωραίο ήχο. Το πλέον πρόσφατο δημιούργημα του Rain Prisk, αφορά στη νέα έκδοση του R8 που αναμένεται να έχει ηλεκτρικό υπόβαθρο και μια δυναμική που θα μας δίνει ελπίδες πως δεν θα χαθεί η οδηγική χαρά στο –ηλεκτρικό- μέλλον.

Στη σελίδα του Rain Prisk, έχουμε κατά καιρούς εντοπίσει κάποια εντυπωσιακά ψηφιακά σχέδια, που δεν αφήνουν αδιάφορη την παγκόσμια κοινότητα των petrolheads. Τόσο με τα σχέδια για τις μελλοντικές Ferrari, όσο και με αυτά που αφορούν άλλους κατασκευαστές, η αρτιότητα και ο ρεαλισμός των προτάσεων είναι δύο καλοί λόγοι για να βλέπουμε με ενδιαφέρον τις σχεδιαστικές προτάσεις όπως η συγκεκριμένη που αφορά το μέλλον του Audi R8.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης