Ηλεκτρικό το επόμενο Audi R8;

audi_r8_ele_boi_1

Η επόμενη γενιά του supercar της Audi, φημολογείται πως θα είναι ηλεκτρική. Ένα render που έχει έρθει στη δημοσιότητα και δείχνει πολύ κοντά στην πραγματικότητα, ενισχύει αυτή τη φήμη.

Οι φήμες που θέλουν την επόμενη γενιά του Audi R8 να είναι ηλεκτρική, εγκαταλείποντας τον θρυλικό V10 που έδινε κίνηση στις πλέον sport εκδόσεις του μοντέλου, έχουν πυκνώσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί για το ότι είδαμε το υπερ-coupe της Audi με τις «καλές» εκδόσεις που εκτός των κορυφαίων επιδόσεων, προσέφεραν και πολύ ωραίο ήχο. Το πλέον πρόσφατο δημιούργημα του Rain Prisk, αφορά στη νέα έκδοση του R8 που αναμένεται να έχει ηλεκτρικό υπόβαθρο και μια δυναμική που θα μας δίνει ελπίδες πως δεν θα χαθεί η οδηγική χαρά στο –ηλεκτρικό- μέλλον.

Στη σελίδα του Rain Prisk, έχουμε κατά καιρούς εντοπίσει κάποια εντυπωσιακά ψηφιακά σχέδια, που δεν αφήνουν αδιάφορη την παγκόσμια κοινότητα των petrolheads. Τόσο με τα σχέδια για τις μελλοντικές Ferrari, όσο και με αυτά που αφορούν άλλους κατασκευαστές, η αρτιότητα και ο ρεαλισμός των προτάσεων είναι δύο καλοί λόγοι για να βλέπουμε με ενδιαφέρον τις σχεδιαστικές προτάσεις όπως η συγκεκριμένη που αφορά το μέλλον του Audi R8.

 

ΣΧΟΛΙΑ

George

Αν δεν είναι ηλεκτρικό, την πάτησαν. Ένα σωρό ηλεκτρικά supercars εροιμάζονται να βγουν στην παραγωγή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Corolla_05

Corolla χωρίς σεντάν, κουραμπιές δίχως άχνη ζάχαρη. Aυτός ο κόσμος θα όδευε με μαθητική ακρίβεια προς την καταστροφή αν δεν υπήρχε ο τύπος αμαξώματος που τόσο αγαπάμε να μισούμε.

2
motorc

Ο όρος μηχανή-μοτοσυκλέτα δημιουργήθηκε το 1894. Σήμερα στην εποχή της υψηλής τεχνολογίας, υπάρχουν πολλές εταιρείες κατασκευής των μοτοσικλετών συμπεριλαμβανομένων των πιο σύγχρονων, ακριβών και σπάνιων μοντέλων. Δείτε λοιπόν τις 10 πιο ακριβές στον κόσμο... 

Χ5_03

Aνετη, ευρύχωρη, φιλόξενη και με όλα τα κομφόρ. Η BMW Χ5 ανέκαθεν έφευγε από την πραγματικότητα της «ρόδας» και πήγαινε τιμολογιακά στην κατηγορία των ακινήτων. Η νέα γενιά της, ούσα πιο μεγάλη από ποτέ και πιο άνετη, παίζει ανταγωνιστικά απέναντι και στους καλύτερους ξενώνες. Παραδοσιακούς και μη.

1
308_03

Στη Peugeot δεν σταματούν να διυλίζουν τον κώνωπα ανακατεύοντας δημιουργικά τη γκάμα του 308. Απώτερος σκοπός η ανάδυση του ιδανικού στα μικρομεσαία οικογενειακά, που εκτός των άλλων, επισκέπτεται σπάνια πρατήρια ανεφοδιασμού...

5