Έτσι τελειώνει ένας κύκλος φημών σχετικά με το μέλλον του Φέτελ, κάποια ευφάνταστα δημοσιεύματα τον έφερναν στη Mercedes. Η συμφωνία ανακοινώθηκε μια μέρα μετά τις δηλώσεις του Φέτελ ότι δεν περιμένει σύντομα νέα γι΄ αυτό το θέμα. Η Ferrari ανακοίνωσε μόλις προχτές την ανανέωση του συμβολαίου του Ράικονεν για το 2018.
Ο Φέτελ υπέγραψε για 3 χρόνια έτσι θα αγωνίζεται για λογαριασμό της Ferrari έως και το 2020.
Ο Φέτελ ξεκίνησε να αγωνίζεται για λογαριασμό της Ferrari το 2015 και από τότε έχει πάρει 7 νίκες, ενώ έχει ανέβει στο βάθρο και άλλες 21 φορές. Φέτος προηγείται στο πρωτάθλημα οδηγών με 14 βαθμούς διαφορά έναντι του Χάμιλτον ενώ απομένουν 225 βαθμοί να μοιραστούν σε 9 αγώνες. Η Ferrari το 2018 θα αγωνιστεί με τους ίδιους οδηγούς για 4η συνεχή χρονιά.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία