Ιδού η νέα Sauber F1!

Ιδού η νέα Sauber F1!

Παρουσιάστηκε σήμερα διαδικτυακά το νέο μονοθέσιο της Sauber Ferrari με κωδικό C34 με το οποίο θα αγωνιστεί η ελβετική ομάδα στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1.

Ιδού η νέα Sauber F1!
Η Sauber C34 θα χρησιμοποιεί μονάδα ισχύος Ferrari, ελαστικά Pirelli ενώ οδηγοί θα είναι δυο νέοι στην ομάδα: Ο 24χρονος Σουηδός Μάρκους Έρικσον και ο 22χρονος Βραζιλιάνος Φελίπε Νασρ. Εντυπωσιάζει η χορηγία – στήριξη της Βραζιλιάνικης τράπεζας στο Φελίπε Νασρ.

Κλείσιμο
Η περσινή χρονιά ήταν κακή για την ιδιωτική ομάδα που δεν μπόρεσε να πάρει βαθμό στους κατασκευαστές και περιορίστηκε στην 9η θέση του πρωταθλήματος. Προβλήματα αεροδυναμικής, αξιοπιστίας αλλά και ισχύος οριοθέτησαν την προσπάθεια των Ελβετών. Για λογαριασμό της Sauber οδηγούσαν πέρυσι οι Σούτιλ και Γκουτιέρεζ.

Η C34 θα πατήσει πίστα την Κυριακή στη Χερέθ. Για περισσότερα δείτε εδώ…



O 24χρονος Σουηδός Μάρκους Έρικσον έχει εκκινήσει σε 16GP με τα χρώματα της Caterham. Πέρυσι είχε ρόλο δοκιμαστή στη Sauber
. Θα αγωνίζεται με το Νο 9.



O 22χρονος Βραζιλιάνος Φελίπε Νασρ, πρωταθλητής Βρετανικής F3 το 2011 διατηρούσε πέρυσι ρόλο δοκιμαστή στη Williams. Θα αγωνίζεται με το Νο. 12





Το νέο ρύγχος της C34 που είναι και ο τομέας που διαφέρει περισσότερο από την C33 βρίσκεται πιο χαμηλά και έχει μεγαλύτερο όγκο. Το σχέδιο οριοθετήθηκε από τους περιορισμούς που θεσπίστηκαν φέτος στους κανονισμούς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης