Τραυματισμός Μπιανκί: Η ανακοίνωση της οικογένειας

Τραυματισμός Μπιανκί: Η ανακοίνωση της οικογένειας

Ο 25χρονος πιλότος της Marussia νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Έχει υποστεί Διάχυτη Αξονική Βλάβη από την τρομακτική πρόσκρουση του μονοθεσίου στο γερανό.

Τραυματισμός Μπιανκί: Η ανακοίνωση της οικογένειας
Ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του Ζιλ Μπιανκί εξέδωσε η οικογένεια του 25χρονου Γάλλου. Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Marussia F1 Team:

«Είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας, όμως τα μηνύματα συμπαράστασης και αγάπης για τον Ζιλ από κάθε γωνία του πλανήτη ήταν μία μεγάλη πηγή παρηγοριάς για εμάς. Θέλουμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας εκτίμηση.

Ο Ζιλ  παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ιατρικού κέντρου Mie στο Γιοκαΐτσι. Έχει υποστεί Διάχυτη Αξονική Βλάβη (DAI) και βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου του παρέχει την καλύτερη φροντίδα και είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έχουν κάνει για τον
Κλείσιμο
Ζιλ από τη στιγμή του ατυχήματος.

Είμαστε επίσης ευγνώμονες για την παρουσία του Καθηγητή Ζεράρ Σεγιάν, Προέδρου της Ιατρικής Επιτροπής της FIA, και του Καθηγητή Αλεσάντρο Φράτι, νευροχειρουργού του Πανεπιστημίου La Sapienza της Ρώμης, ο οποίος ταξίδεψε στην Ιαπωνία μετά από αίτημα της Scuderia Ferrari. Έφθασαν σήμερα στο νοσοκομείο και συναντήθηκαν με το ιατρικό προσωπικό που είναι υπεύθυνο για τη φροντίδα, ώστε να ενημερωθούν πλήρως για την κλινική του κατάσταση και να συμβουλεύσουν την οικογένεια. Οι Καθηγητές Σεγιάν και Φράτι αναγνωρίζουν την εξαιρετική φροντίδα που παρείχε το γενικό ιατρικό κέντρο Mie και θέλουν να ευχαριστήσουν τους Ιάπωνες συναδέλφους τους.

Το νοσοκομείο θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να φροντίζει τον Ζιλ και περαιτέρω ενημέρωση θα υπάρξει όταν θεωρηθεί κατάλληλη στιγμή».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης