Πότε έρχεται το XC90 στην Ελλάδα; (τιμές)

Πότε έρχεται το XC90 στην Ελλάδα; (τιμές)

Αποθεωτική ήταν η υποδοχή του νέου πολυτελούς SUV των Σουηδών. Μάλιστα, σχεδόν ένα μήνα πριν την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου στην έκθεση του Παρισιού, η ζήτηση έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία...

...με τις ανα τον κόσμο εισαγωγικές της Volvo να δέχονται καθημερινά ερωτήσεις από υποψήφιους αγοραστές. «Έρχονται στις εκθέσεις για το XC90 και φεύγουν με XC60 και V60» αποκαλύπτει χαρακτηριστικά στέλεχος της Σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αφού το XC90 ακόμα δεν υπάρχει στις εκθέσεις της Volvo, με την παραγωγή του να ξεκινάει στις αρχές Οκτωβρίου.

Και στη χώρα μας το ενδιαφέρον για το νέο XC90 είναι μεγάλο, αφού τόσο ο χαμηλός κυβισμός  -για ένα τέτοιο μεγάλο SUV- όσο και το καλό όνομα που έχει η Volvo στη χώρα μας (αποτέλεσμα της καλής δουλειά των ανθρώπων της αντιπροσωπίας), οι άνθρωποι που αναζητούν ένα πολυτελές, μεγάλο και 7-θέσιο SUV, σπεύδουν στις εκθέσεις της εταιρείας να μάθουν για αυτό.

Μάθαμε λοιπόν πως στην Ευρώπη, οι εκθέσεις της Volvo θα ξεκινήσουν να δέχονται παραγγελίες απο ις αρχές Οκτωβρίου, με τα πρώτα αυτοκίνητα να υπολογίζεται ότι θα παραδοθούν -στους πρώτους που θα σπεύσουν να το παραγγείλουν- στα τέλη Απριλίου. 

Οι τιμές πώλησης για την Ελλάδα, ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί, αφού οι διαπραγματεύσεις ακόμα συνεχίζονται. Εκτιμάται όμως ότι το πολυτελές SUV της Volvo θα ξεκινάει από τα περίπου 60.000€ με πληρέστατο εξοπλισμό. Δηλαδή περίπου 10.000 χαμηλότερα από το αντίστοιχο 2λιτρο (μόνο σε diesel) Χ5, ML (diesel 2,1lt) και Q7 (από 3.000cc και πάνω) με τα οποία θα «χτυπηθεί» εμπορικά.

Η βασική έκδοση του XC90 θα είναι 2κίνητη, με το νέο οικονομικό κινητήρα E-Drive της Volvo, χωρητικότητας 2,0lt…


Περισσότερα για το XC90 διαβάστε ΕΔΩΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

raptor1

  • Το νέο Ford Ranger Raptor παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ford Car Center.

lexus

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας αξιοπιστίας της J.D. Power για την αγορά των Η.Π.Α., η οποία αναδεικνύει και τις πλέον αξιόπιστες μάρκες της εποχής.