Adac GT Masters: Ποιος "έκλεψε" την 911 GT3 του Βόσσου;

Adac GT Masters: Ποιος "έκλεψε" την 911 GT3 του Βόσσου;

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν χτες στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ όπου βρισκόμαστε καλεσμένοι της Loux για τον 6ο αγώνα του πρωταθλήματος ADAC GT Masters.

Adac GT Masters: Ποιος "έκλεψε" την 911 GT3 του Βόσσου;
Στο εν λόγω πρωτάθλημα αγωνίζεται και ο συμπατριώτης μας Αντώνης Βόσσος με 911GT3 στην κατηγορία "Gentlemen". Ο Βόσσος που μοιράζεται το ίδιο αυτοκίνητο με τον Ολλανδό Βολφ Νάθαν έκανε καλή επίδοση στις κατατακτήριες δοκιμές και ετοιμάζονταν για το χθεσινό αγώνα από νωρίς το πρωί συζητώντας με τους μηχανικούς της ομάδας και τον έτερο οδηγό τη στρατηγική.

Κλείσιμο
Ενώ βρίσκονταν στο χώρο συνάντησης τα μέλη της ομάδας άκουσαν απέξω μεγάλη φασαρία και φωνές -  ζητωκραυγές από θεατές που επευφημούσαν το  Βόσσο! Περιχαρής ο συμπατριώτης μας βγήκε ν' ανταποδώσει και έμεινε άναυδος. Φορώντας τη φόρμα του, το κράνος, τα γάντια του κάποιος άλλος είχε πάρει τη θέση του και ετοιμάζονταν να βγάλει το αυτοκίνητο στην πίστα για να παραταχτεί στο grid. Μάλιστα τη στιγμή που βρέθηκε ο Βόσσος στα πιτ ο παρίας έδινε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό υπό τα βλέμματα θαυμασμού των κοριτσιών του ADAC.



Ο Βόσσος έξαλλος  διέκοψε τη συνέντευξη ρωτώντας ποιος είναι αυτός
και τα υπόλοιπα που διαδραματίστηκαν δεν περιγράφονται!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης γνωστός για τα Louxo...κοιτάγματά του, απολογήθηκε λέγοντας: "Ήπια μια Loux ήρθα στο κέφι και είπα να κάνω μια γύρα την 911. Μόνο μου άγχος  ήταν
αν την έχετε φουλαρισμένη...".




Τελικά την κατάσταση αποφόρτισαν τα κορίτσια του ADAC (σ.σ: άγνωστο πως) αν και απ' ότι φάνηκε στη συνέχεια ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε και άλλες προτάσεις.
Για όλα όσα διαδραματίστηκαν χτες και θα διαδραματιστούν σήμερα στο Nurburgring καθώς και για το βίντεο της παραλίγο απαγωγής της 911GT3 μείνετε συντονισμένοι...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης