Το δράμα του Σουμάχερ και η ειρωνεία της τύχης

Το δράμα του Σουμάχερ και η ειρωνεία της τύχης

Στις 11 Απριλίου του 2003 η μητέρα του έπεσε από τις σκάλες στο σπίτι της οικογένειας - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όμως λίγες μέρες μετά εξέπνευσε

Το δράμα του Σουμάχερ και η ειρωνεία της τύχης
Στο νοσοκομείο όπου έχει διακομιστεί ο Σουμάχερ, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια εντός κι εκτός του κτιρίου.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», τα κινητά τηλέφωνα απαγορεύτηκαν στους γιατρούς και τις νοσοκόμες ενώ, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, δεν έχει προγραμματιστεί περαιτέρω επέμβαση. 

Στο πλευρό του «Σούμι» βρίσκεται εκτός από την σύζυγό του Κορίνα και τα παιδιά τους και ο πρώην προσωπικός γιατρός της Formula 1, ο οποίος είχε συνδράμει στην αποκατάστασή του το 1999, όταν είχε μία σοβαρή πτώση στη διάρκεια αγώνα.

Την ώρα που ο Σουμάχερ δίνει μεγάλη για να κρατηθεί στη ζωή, τα γερμανικά ΜΜΕ ανατρέχουν στο παρελθόν και στην κακή τύχη της οικογένειάς του.

Στις 11 Απριλίου του 2003 η μητέρα του επτά φορές Παγκόσμιου πρωταθλητή, Ελίζαμπετ, έπεσε από τις σκάλες στο σπίτι της οικογένειας, στο Κέρπεν. Η Ελίζαμπετ Σουμάχερ είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο της Κολωνίας με εγκεφαλική αιμορραγία, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όμως στις 20 Απριλίου εξέπνευσε, αφού έμεινε για εννέα ημέρες σε κώμα.
Κλείσιμο

Μάλιστα εκείνες τις ημέρες διεξαγόταν το γκραν πρι του Σαν Μαρίνο, με τον Μίχαελ Σουμάχερ και τον αδελφό του, Ραλφ, να αναχωρούν με το ιδιωτικό τζετ του «Σούμι» αμέσως μετά τις κατατακτήριες δοκιμές για να επισκεφθούν τη μητέρα τους στο νοσοκομείο.


Για συνεχή ενημέρωση της κατάστασης του Σουμάχερ πατήστε εδώ  



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης