Mia Lamborghini για την... κρίση!

Mia Lamborghini για την... κρίση!

  • Αποτελεί την Spyder έκδοση της κλειστής Gallardo και αποδίδει 560 PS
  • Εξοπλίζεται με μαλακή οροφή που χρειάζεται περίπου 20 sec για να ξεδιπλωθεί

Σε μία αγορά που από εμπορικής πλευράς αποτελεί την γη της επαγγελίας για τις Lamborghini -σχεδόν οι μισές πωλήσεις της ιταλικής φίρμας αφορούν την βορειοαμερικανική αγορά- παρουσιάστηκε η ανοιχτή έκδοση της Gallardo LP560-4. Οι οπτικές διαφορές περιορίζονται στα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, στους νέους προφυλακτήρες, στα

  • Αποτελεί την Spyder έκδοση της κλειστής Gallardo και αποδίδει 560 PS
  • Εξοπλίζεται με μαλακή οροφή που χρειάζεται περίπου 20 sec για να ξεδιπλωθεί

Σε μία αγορά που από εμπορικής πλευράς αποτελεί την γη της επαγγελίας για τις Lamborghini -σχεδόν οι μισές πωλήσεις της ιταλικής φίρμας αφορούν την βορειοαμερικανική αγορά- παρουσιάστηκε η ανοιχτή έκδοση της Gallardo LP560-4. Οι οπτικές διαφορές περιορίζονται στα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, στους νέους προφυλακτήρες, στα επιπλέον δύο εκατοστά που προστέθηκαν στο μήκος (συνολικά φτάνει τα 4,34 μέτρα) και φυσικά στην υφασμάτινη οροφή που χρειάζεται περίπου 20 sec για να αναδιπλωθεί.Από πλευράς μηχανικών μερών συναντάμε τον γνώριμο V10 κινητήρα των 5,2 lt που στην συγκεκριμένη περίπτωση αποδίδει 40 PS περισσότερους φτάνοντας συνολικά τους 560 PS. Η τρομακτική ισχύς εκτοξεύει την Gallardo Spyder σε λιγότερο από 4 sec για τα 0-100 km/h ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 324 km/h. Κατά τα υπόλοιπα δεν έχει αλλάξει τίποτα και την μετάδοση της ροπής αναλαμβάνει 6τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο.

    

Υπενθυμίζουμε πως η Gallardo είναι τετρακίνητη με την ροπή να κατανέμεται υπό κανονικές συνθήκες οδήγησης σε αναλογία 30/70 ανάμεσα στον εμπρός και πίσω άξονα αντίστοιχα. Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει σημειώστε πως η μέση τυποποιημένη κατανάλωση μειώθηκε κατά 1 lt πέφτοντας στα 14 lt/100km. Οι πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά ξεκινούν την άνοιξη του 2009 αλλά αν σας ενδιαφέρει τόσο πολύ γίνονται και… προπαραγγελίες. Εντάξει, μην βαράτε, ένα αστείο κάναμε…

   

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bmew

Η νέα έκδοση BMW M2 Competition, εκτός του ότι αποτελεί τη διάδοχο της «απλής» M2, είναι ένα καλύτερο σε όλους τους τομείς αυτοκίνητο, τιμώντας μέχρι τελευταίου cent το κόστος τoυ.

money_teli_kykloforias

Τα πλαστά συμβόλαια που κυκλοφορούν στην ασφαλιστική αγορά έχουν δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια στους κατόχους οχημάτων που εχουν πληρώσει το ανάλογο ποσό και έχουν στα χέρια τους το συμβόλαιο. Είναι όμως πραγματικά ασφαλισμένο; 

Ceed-Test-1

Ακολουθώντας μια απολύτως εξελικτική διαδικασία, η νέα γενιά του Kia Ceed έρχεται για να διεκδικήσει ακόμη περισσότερα στη μικρομεσαία κατηγορία, βάζοντας πιο δυνατά από ποτέ την Kia στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.

α1

Όπως κάθε μήνα έτσι και τώρα, στα χέρια των συντακτών του CAR και του NewsAuto περνάνε αυτοκίνητα που με το δίκιο τους “κοιτάνε φοβισμένα”, εφόσον περνάνε από σκληρές δοκιμασίες και πολλά χιλιόμετρα καθημερινά για μήνες.

bor

Στο στόχαστρο των Κινητών Ομάδων Ελέγχου των Τελωνείων έχουν εισέλθει οι ιδιοκτήτες super cars αυτοκινήτων με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας και μάλιστα πραγματοποιούν μπαράζ ελέγχων έξω από νυχτερινά κέντρα διασκέδασης αλλά και πολυσύχναστες περιοχές όπως είναι η παραλιακή, το Κολωνάκι και η Κηφισιά.