Mia Lamborghini για την... κρίση!

Mia Lamborghini για την... κρίση!

  • Αποτελεί την Spyder έκδοση της κλειστής Gallardo και αποδίδει 560 PS
  • Εξοπλίζεται με μαλακή οροφή που χρειάζεται περίπου 20 sec για να ξεδιπλωθεί

Σε μία αγορά που από εμπορικής πλευράς αποτελεί την γη της επαγγελίας για τις Lamborghini -σχεδόν οι μισές πωλήσεις της ιταλικής φίρμας αφορούν την βορειοαμερικανική αγορά- παρουσιάστηκε η ανοιχτή έκδοση της Gallardo LP560-4. Οι οπτικές διαφορές περιορίζονται στα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, στους νέους προφυλακτήρες, στα

  • Αποτελεί την Spyder έκδοση της κλειστής Gallardo και αποδίδει 560 PS
  • Εξοπλίζεται με μαλακή οροφή που χρειάζεται περίπου 20 sec για να ξεδιπλωθεί

Σε μία αγορά που από εμπορικής πλευράς αποτελεί την γη της επαγγελίας για τις Lamborghini -σχεδόν οι μισές πωλήσεις της ιταλικής φίρμας αφορούν την βορειοαμερικανική αγορά- παρουσιάστηκε η ανοιχτή έκδοση της Gallardo LP560-4. Οι οπτικές διαφορές περιορίζονται στα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, στους νέους προφυλακτήρες, στα επιπλέον δύο εκατοστά που προστέθηκαν στο μήκος (συνολικά φτάνει τα 4,34 μέτρα) και φυσικά στην υφασμάτινη οροφή που χρειάζεται περίπου 20 sec για να αναδιπλωθεί.Από πλευράς μηχανικών μερών συναντάμε τον γνώριμο V10 κινητήρα των 5,2 lt που στην συγκεκριμένη περίπτωση αποδίδει 40 PS περισσότερους φτάνοντας συνολικά τους 560 PS. Η τρομακτική ισχύς εκτοξεύει την Gallardo Spyder σε λιγότερο από 4 sec για τα 0-100 km/h ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 324 km/h. Κατά τα υπόλοιπα δεν έχει αλλάξει τίποτα και την μετάδοση της ροπής αναλαμβάνει 6τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο.

    

Υπενθυμίζουμε πως η Gallardo είναι τετρακίνητη με την ροπή να κατανέμεται υπό κανονικές συνθήκες οδήγησης σε αναλογία 30/70 ανάμεσα στον εμπρός και πίσω άξονα αντίστοιχα. Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει σημειώστε πως η μέση τυποποιημένη κατανάλωση μειώθηκε κατά 1 lt πέφτοντας στα 14 lt/100km. Οι πωλήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά ξεκινούν την άνοιξη του 2009 αλλά αν σας ενδιαφέρει τόσο πολύ γίνονται και… προπαραγγελίες. Εντάξει, μην βαράτε, ένα αστείο κάναμε…

   

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

focus

Έχοντας πολύ περισσότερα κοινά απ όσα φαίνονται στις εικόνες, τα δυο μοντέλα διεκδικούν πωλήσεις στην κατηγορία των μικρομεσαίων και έχουν πολλές και πειστικές απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα. η καλύτερη στιγμή του Focus και το πολύ τάλαντο Civic ζητούν την προσοχή του πιο δύσκολου κοινού της ελληνικής – και όχι μονό – αγοράς!

tesla

“Όταν έβρεχε μυαλά” θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το βίντεο που ακολουθεί όπου μια κυρία, κάτοχος Tesla, αποφάσισε να ανεφοδιάσει το αυτοκίνητό της με βενζίνη καθώς λογικά θα είδε τα επίπεδα “καυσίμου” να λιγοστεύουν.

skoda

Η AUTOPLUS σάς προσφέρει ασφάλεια τις λευκές μέρες του χειμώνα. Επειδή ποτέ δεν ξέρεις πότε θα κάνει επέλαση ο χιονιάς, η Autoplus σάς δίνει τη λύση που χρειάζεστε προτού βρεθείτε προ απροόπτου.

aston

Με έναν μήνα να απομένει για να κλείσει η χρονιά, η ελληνική αγορά αυτοκινήτου εμφανίζει αύξηση στις πωλήσεις των νέων μοντέλων.  Και, μέσα σε αυτό το θετικό κλίμα, έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια είναι τα ακριβότερα μοντέλα που έχουν πωληθεί φέτος, τα οποία πραγματικά κοσμούν με την παρουσία τους τους ελληνικούς δρόμους.

schumi

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία που θα συμπληρωθούν πέντε χρόνια από τον σοβαρό τραυματισμό του Michael Schumacher στο κεφάλι, πέντε χρόνια με ελάχιστη ως μηδαμινή πραγματική ενημέρωση για την πορεία της αποθεραπείας του, είναι σαφές πως αρχίζει το ετήσιο… πάρτι από συγκεκριμένα ΜΜΕ. Και φέτος άρχισε νωρίς.

Peugeot-3008-2017-1024-06

Στο λίκνο του Λέοντα, στο εργοστάσιο της Peugeot στην πόλη Sochaux, η γαλλική εταιρία γιόρτασε με μια σεμνή τελετή την παραγωγή του 500.000ού 3008 αλλά και την παραγωγή του 1.000.000ού 308 μαζί με τους 10.000 εργαζόμενους της στο εργοστάσιο.

alpha-asf

Ποιες καλύψεις πρέπει να έχεις για να νιώθεις ασφαλής; Πόσο σημαντική είναι η ασφάλιση αυτοκινήτου; Παρακάτω θα βρείτε όλες τις απαντήσεις, όπως επίσης και ορισμένα από τα πιο συμφέροντα πακέτα ασφάλισης της αγοράς.