Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Ferrari 499P Modificata;

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Ferrari 499P Modificata;

Το περιορισμένης παραγωγής hypercar μοντέλο της Ferrari φέρεται να απέκτησε έναν άγνωστο ιδιοκτήτη, που ίσως φέρει ένα πασίγνωστο επίθετο.

240523115959_Ferrari-499P-Modifi

Μία από τις πρώτες Ferrari 499P Modificata που βγήκαν από το Μαρανέλο για ιδιωτική χρήση, μοιάζει να έχει βρει τον ιδιοκτήτη της, εάν κρίνουμε από την ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνισή της.

Τον Οκτώβριο του 2023, η Ferrari παρουσίασε την έκδοση δρόμου της αγωνιστικής 499P, που έχει τον κωδικό Modificata, για να γιορτάσει την ιστορική της νίκη στον 24ωρο αγώνα αντοχής του Le Mans.

Εξ αρχής, το hypercar ήταν πανομοιότυπο με την αγωνιστική εκδοχή του, μόνο που έχει ακόμα μεγαλύτερη ιπποδύναμη, αφού δεν περιορίζεται από τους τεχνικούς κανονισμούς της FIA.

Η τιμή εκκίνησης για την απόκτησή του είναι στα 5,1 εκατομμύρια ευρώ, ένα πακέτο στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το πρόγραμμα Sport Prototipo Clienti. Που σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης απολαμβάνει τις υπηρεσίες της Ferrari στα οργανωμένα event πίστας της εταιρείας.

Κοιτάζοντας τη συγκεκριμένη 499P Modificata, το γυαλιστερό μαύρο κυριαρχεί και συνδυάζεται με πολλές χρυσαφί λεπτομέρειες. Οι οποίες εντοπίζονται κυρίως στην καμπίνα, τα πλαϊνά και την πίσω αεροτομή.

Κυρίως όμως, στο hypercar ξεχωρίζει το νούμερο 44 που κατέχει περίοπτη θέση στο καπό και έπειτα στις πόρτες, δεξιά και αριστερά. Για όσους μπορεί να μην το θυμούνται, είναι το νούμερο με το οποίο αγωνίζεται ο Λιούις Χάμιλτον στη Formula 1.

Κλείσιμο
Και ήδη οι περισσότεροι έχουν συνδέσει αυτό το στοιχείο, λέγοντας πως ίσως αυτή η Ferrari 499P Modificata του ανήκει.

Συν τοις άλλοις, ο φανταστικός χαρακτήρας στον οποίο ο Βρετανός οδηγός έδωσε τη φωνή του στην ταινία «Cars 2» το 2011, είχε ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό μαύρου με χρυσό. Το ίδιο και το μονοθέσιο που θα οδηγεί ο Μπραντ Πιτ στη νέα του ταινία, της οποίας ο Χάμιλτον είναι παραγωγός.

Υποθέτουμε ότι αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί εάν αυτή η Ferrari 499P Modificata ανήκει στον 7άκις παγκόσμιο πρωταθλητή. Ούτως ή άλλως, από το 2025 Ferrari θα οδηγεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης