Τι κρύβει αυτό το άγνωστo hypercar;

Τι κρύβει αυτό το άγνωστo hypercar;

Το συγκεκριμένο hypercar είναι παντελώς άγνωστης προέλευσης, γεμάτο μυστήρια που δεν αφορούν αποκλειστικά την προέλευσή του...

240521105924_nilu27-hypercar
Μιλάμε για μία νεοσύστατη μάρκα, τη Nilu27. Η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη την ημέρα που θα παρουσιάσει το πρώτο της μοντέλο παραγωγής, στις 15 Αυγούστου στο Pebble Beach της Καλιφόρνια.

Η εταιρεία δεν αναλαμβάνει τυχαία την εξέλιξη και παραγωγή μόνο υπεραυτοκινήτων. Ο ιδρυτής της ακούει στο όνομα Sasha Selipanov, ιδιοκτήτης της Hardline27 και πρώην σχεδιαστής των Koenigsegg, Bugatti και Genesis.

Το υλικό που δημοσιοποιήθηκε από τη νεοσύστατη μάρκα μας δείχνει μόνο το πίσω μέρος του εναρκτήριου μοντέλου της. Διακρίνονται αμέσως οι πόρτες gullwing και το πολύ τολμηρό ντιζάιν. Ο διαχύτης από ανθρακονήματα είναι τεράστιος, αλλά το βλέμμα μαγνητίζει αμέσως η τριπλή απόληξη της εξάτμισης που βρίσκεται μεταξύ των δύο μικρών αεροτομών.

Κλείνοντας με τον σχεδιασμό του πίσω μέρους, η σχεδίαση των LED φωτιστικών σωμάτων είναι απλή, ενώ η απουσία του παραδοσιακού προφυλακτήρα μας δίνει μία γεμάτη εικόνα των τροχών. Το hypercar «στροφάρει» λυσσασμένα και η πρώτη μας εντύπωση είναι πως πιθανότατα μιλάμε για έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πως προχωράει η εξέλιξη του πρώτου μοντέλου της Nilu27 ή πόσες μονάδες θα βγουν από το εργοστάσιο, αλλά θα γνωρίζουμε περισσότερα στην επίσημη παρουσίαση, αν όχι νωρίτερα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης