Μία μοναδικής εμφάνισης Rolls-Royce Cullinan

Μία μοναδικής εμφάνισης Rolls-Royce Cullinan

H Mansory δημιουργεί μία άκρως εκκεντρική και αρκετά αμφιλεγόμενης αισθητικής Rolls-Royce Cullinan.

240328172728_mansory-cullinan-1

Η υπερβολή δεν είναι πάντα συνώνυμο της καλής αισθητικής, κάτι που πιθανότατα να ισχύει και στην περίπτωση αυτή της μοναδικής Rolls-Rolls Cullinan by Mansory, από την άλλη, όμως, δεν μπορεί να περάσει ποτέ απαρατήρητη.

O Γερμανός βελτιωτής αρέσκεται σε extreme μετατροπές πολυτελών μοντέλων, όπως μας δείχνει χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη έκδοση της Cullinan Linea D’ Oro, η οποία κοσμεί την έκθεση της Mansory στο Ντουμπάι.
Κλείσιμο

Η σχεδίαση της μοναδικής Rolls-Royce Cullinan Linea D’ Oro είναι αν μη τι άλλο ιδιαίτερη. Ξεκινώντας με τον χρωματικό συνδυασμό στο αμάξωμα, με carbon λωρίδες και επίχρυσες λεπτομέρειες στη μάσκα γρίλια, στις χειρολαβές και στις ζάντες.

Οι αλλαγές συνεχίζονται στο νέο εμπρός καπό από ανθρακονήματα, στους νέους προφυλακτήρες, στα επανασχεδιασμένα πλαϊνά, στα αεροδυναμικά side skirts και στο νέο διαχύτη. Στο εσωτερικό την παράσταση κλέβουν οι χρυσαφένιες επενδύσεις και τα carbon διακοσμητικά.

Παρεμβάσεις έχει δεχθεί και ο twin-turbo V12 κινητήρας των 6,75 λίτρων, με αποτέλεσμα η ισχύς του να φτάνει πλέον τους 610 ίππους και τα 950 Nm ροπής. Τα παραπάνω νούμερα έχουν βελτιώσει και τις επιδόσεις, με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 280 χλμ./ώρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης