Οσονούπω η Lamborghini Urus PHEV

Οσονούπω η Lamborghini Urus PHEV

Η Lamborghini προχωρά με εντατικούς ρυθμούς την εξέλιξη της plug-in υβριδικής Urus.

240226114048_Urus-PHEV-TEASER_new

Όπως είχε αναφέρει πριν από αρκετό καιρό ο διευθύνων σύμβουλος της Lamborghini, Στέφαν Βίνκελμαν, το εμπορικά επιτυχημένο SUV μοντέλο της, η γνωστή μας Urus, από το 2024 θα σταματήσει να παράγεται με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Έκτοτε οι πληροφορίες και οι τεχνικές λεπτομέρειες της νέας plug-in hybrid έκδοσης του μοντέλου παραμένουν συγκεχυμένες, παρότι έχουν εντοπισθεί τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα στην πίστα του Nurburgring όπου πραγματοποιούν δοκιμές εξέλιξης.

Ήδη η πρώτη teaser εικόνα της Urus PHEV έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς κοσμεί το εορταστικό τεύχος του επίσημου περιοδικού της φίρμας από την Sant’Agata, η οποία το 2023 συμπλήρωσε 60 χρόνια παρουσίας και δημιουργίας εξωτικών μοντέλων.

Η Urus plug-in hybrid  θα έχει το σύστημα που υπάρχει στην αντίστοιχη έκδοση της Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid. Στο γερμανικό SUV η μέγιστη συνδυαζόμενη ισχύς του είναι 740 ίπποι και η ροπή του 950 Nm. Όμως, στην περίπτωση της Lamborghini η απόδοση αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερη, για να ταιριάζει στον χαρακτήρα της Urus και στην ιστορία των μοντέλων της εταιρείας. 

Αν και ακόμα δεν υπάρχουν σχετικές πληροφορίες, η Urus PHEV θα παρουσιαστεί εντός του δεύτερου εξάμηνου του 2024 και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αποτελεί μια κομβική έκδοση στη γκάμα της ιταλικής μάρκας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης