Ερχεται το Mitsubishi Colt

Ερχεται το Mitsubishi Colt

Το ιαπωνικό μοντέλο θα κάνει και πάλι την εμφάνισή του θέτοντας ως βάση την επιστροφή της μάρκας στην Γηραιά Ήπειρο και στην Ελλάδα…

230609103134_mitsubishi_colt1-550x330
Τα τελευταία δύο χρόνια οι πωλήσεις «πάγωσαν» καθώς η ιαπωνική εταιρεία είχε αποφασίσει να σταματήσει την δραστηριότητά της στην ευρωπαϊκή αγορά.

Αυτό είχε ειπωθεί αρχικά όμως στην πράξη διαπιστώσαμε πως γινόντουσαν πωλήσεις (έστω και μικρές) ενώ φάνηκε πως ποτέ η μάρκα δεν έδειξε ότι θέλει να αποχωρήσει και ιδίως στην ελληνική αγορά. Τα δεδομένα άλλαξαν και όπως φαίνεται το 2024 θα επιστρέψει και πάλι στο προσκήνιο.

Μεταξύ άλλων ένα μοντέλο που θα έρθει στη χώρα μας είναι το Mitsubishi Colt που έχει αλλάξει σημαντικά και διαθέτει πολλά κοινά χαρακτηριστικά που έχει πάρει από τη σύμπραξη Renault  Mitsubishi  Nissan.


Η νέα γενιά και σύμφωνα με την εισαγωγική εταιρεία επιστρέφει αρχές του 2024. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, θυμίζει έντονα το Renault Clio, ένα άκρως πετυχημένο μοντέλο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το νέο Colt θα είναι διαθέσιμο ακόμα και με ένα μηχανικό σύνολο 1.0 λίτρου (ατμόσφαιρα και turbo) και σε διάφορες εκδόσεις και ιπποδυνάμεις (67 και 91 άλογα), με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού. Επιπλέον θα δούμε και ένα μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 1.6 λίτρων και απόδοση 143 ίππους.

Κλείσιμο
Προς το παρόν η εισαγωγική εταιρεία (Σαρακάκης) δεν έχει ανακοινώσει επίσημα εκδόσεις και τιμές, κάτι που αναμένεται να δούμε μέχρι το τέλος του έτους. Υπολογίζουμε πάντως πως τιμολογιακά θα κυμανθεί μεταξύ 16.000-17.000 ευρώ, αν και όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο θέλει να διεισδύσει και πάλι στις αγορές.

Το σίγουρο είναι πως η Mitsubishi επιστρέφει και θα θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης