Ford Blue Days με μοναδικά προνόμια

Ford Blue Days με μοναδικά προνόμια

Στο πλαίσιο των Ford Blue Days στο επίσημο δίκτυο της Ford μπορείτε να βρείτε ορισμένα μοναδικά προνόμια

Ford_Blue_Days__2_
Τα επιβατικά μοντέλα της Ford διατίθενται αυτή την περίοδο με έναν πιο εύληπτο και πιο προσοδοφόρο τρόπο προς κάθε ενδιαφερόμενο και επίδοξο αγοραστή.
Η Ford Motor Ελλάς, λοιπόν κατά τη διάρκεια των «Ford Blue Days» που διοργανώνει, προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες να αποκτήσουν το μοντέλο Ford της αρεσκείας τους πιο εύκολα από ποτέ. Τα «Ford Blue Days» προνόμια παρέχονται αποκλειστικά μέσα από το Επίσημο Δίκτυο Ford και έρχονται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα προϊοντικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της αμερικανικής μάρκας, όπως είναι για παράδειγμα η ποιότητα κατασκευής, οι τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας και ο εξοπλισμός.
Κατά τη διάρκεια των «Ford Blue Days» οι πελάτες μπορούν να ανακαλύψουν τα προνομιακά οφέλη που ισχύουν μεταξύ άλλων για το δημοφιλές Fiesta, το πολυχρηστικό Puma, το ιστορικό Focus και το Kuga, το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις plug-in υβριδικό μοντέλο της εταιρείας.
Μπορεί κάποιος να επισκεφθεί εντός του επόμενου διαστήματος τις ώρες καταστημάτων του Επίσημου Δικτύου Ford και να ενημερωθεί άμεσα για τις «Ford Blue Days», αναλόγως τις ανάγκες και την επιλογή του.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης