Το 10θέσιο ινδικό off-road που μοιάζει με G-Class

Το 10θέσιο ινδικό off-road που μοιάζει με G-Class

Η ινδική Force Motors παρουσίασε μια δεκαθέσια έκδοση του off-road μοντέλου της Citiline το οποίο μιμείται την αισθητική της Mercedes G-Class.

Force_Citline
Στην Ινδία, ένα δεκαθέσιο αυτοκίνητο θα μπορούσε να είναι ο κανόνας σε ό,τι αφορά στη μετακίνηση μιας οικογένειας. Αυτή τη δυνατότητα παρέχει η Force Motors η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων της χώρας. Η ινδική αυτοκινητοβιομηχανία ιδρύθηκε το 1958 αλλά συνεργάζεται πλέον με γερμανικές εταιρείες τόσο για τα επιβατικά μοντέλα της όσο και για τα φορτηγά που κατασκευάζει.
Μεταξύ αυτών είναι και η Daimler από την οποία προμηθεύεται μηχανικά μέρη. Επιπλέον, η Force Motors έχει την άδεια να κατασκευάζει μοντέλα της τα οποία να μοιάζουν με αυτά των Γερμανών.
Ένα από αυτά είναι το νέο Citiline, ένα επιβατικό το οποίο μπορεί να μεταφέρει έως και δέκα επιβάτες. Το αμάξωμά του θυμίζει αυτό της Mercedes–Benz G–Class αλλά έχει τα αισθητικά στοιχεία που το προσδιορίζουν ως ένα ινδικό δημιούργημα.
Κλείσιμο
Όπως ανακοινώθηκε, το μήκος του Force Citiline φτάνει τα 5,12 μέτρα και διαθέτει τον παλαιό τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα τής γερμανικής εταιρείας ο οποίος έχει χωρητικότητα 2,6 λίτρα. Η μέγιστη ισχύς του είναι 91 ίπποι/3.200 σ.α.λ. και η μέγιστη ροπή του φτάνει τα 250 Nm/1.400-2.400 σ.α.λ.
Το μεταξόνιό του φτάνει τα 3,05 μέτρα γεγονός που επιτρέπει να διατίθεται είτε σε εννιαθέσιο είτε σε δεκαθέσιο. Στη δεύτερη περίπτωση η διάταξη των καθισμάτων είναι τέτοια η οποία επιτρέπει την είσοδο όλων των επιβατών χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης