Νέος επικεφαλής σχεδιασμού για την Volkswagen

Νέος επικεφαλής σχεδιασμού για την Volkswagen

O Andreas Mindt θα είναι ο νέος επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της Volkswagen η οποία φαίνεται να επιθυμεί την αλλαγή του σχεδιαστικού ύφους που βλέπουμε στα νέα μοντέλα της.

VW_new_designer
Έπειτα από τρία χρόνια στη θέση του επικεφαλής σχεδιασμού ο Jozef Kaban θα αντικατασταθεί από τον Andreas Mindt ο οποίος προέρχεται από την Bentley. Η απόφαση για την αλλαγή προσώπων στη θέση του αρχισχεδιαστή στη γερμανική εταιρεία είναι του ίδιου του Thomas Schäfer, του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Schäfer δεν ήταν ικανοποιημένος από την ως τώρα σχεδιαστική δουλειά του Kaban αναφορικά με την εικόνα των νέων μοντέλων της και τον αντίκτυπο και την αποδοχή που είχαν στο κοινό και στους πελάτες της εταιρείας.
Ο Kaban, ο οποίος ανέλαβε τη συγκεκριμένη θέση τον Ιανουάριο του 2020, θα αντικατασταθεί από τον Andreas Mindt (αρχική φωτογραφία) ο οποίος ως τώρα ήταν υπεύθυνος σχεδιασμού στην Bentley και θα αναλάβει τα καθήκοντά του από την 1η Φεβρουαρίου. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Kaban δεν θα απομακρυνθεί από την Volkswagen αλλά θα μεταφερθεί σε άλλο πόστο εντός αυτής.
Όπως έγινε γνωστό, ο Schäfer, θέλει κάτι περισσότερο σε ό,τι αφορά την αισθητική των καινούργιων Volkswagen. Κατά την άποψή του, το σχέδιο του πρωτότυπου ID. Life (φωτογραφίες) από το οποίο θα προέλθει το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο ID. 2 δεν είναι αυτό που αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία της εταιρείας.
Η αλλαγή ρόλων σημαίνει ότι η αντίστοιχη θέση στην Bentley θα πρέπει να πληρωθεί από κάποιον, από τη στιγμή που ο Mindt θα πάει στη Volkswagen. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο νέος επικεφαλής Σχεδιασμού στην βρετανική εταιρεία θα είναι ο Tobias Sühlmann, ο οποίος τώρα είναι υπεύθυνος εξωτερικού σχεδιασμού στην Aston Martin.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης