Χρονογράφος Carrera John Player Special από την TAG Heuer

Χρονογράφος Carrera John Player Special από την TAG Heuer

Η TAG Heuer διευρύνει τη γκάμα του χρονογράφου Carrera με ένα νέο μοντέλο που αποτίνει φόρο τιμής στα αγωνιστικά χρώματα του John Player Special 

Tag_Heuer_JPS
Η TAG Heuer με το John Player Special Livery γιορτάζει τη «Χρυσή Εποχή» του παγκόσμιου motorsport. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του ’70 και του ’80, επιτρεπόταν η διαφήμιση προϊόντων καπνού αλλά και αλκοόλ πάνω στα αγωνιστικά αυτοκίνητα, όπως και στις πίστες. Χάρη σε αυτή την ιδιαιτερότητα, τα μονοθέσια της Lotus που ήταν από τις κραταιές δυνάμεις στη F1, ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο γνωστά, τα χρώματα και το λογότυπο της εταιρείας John Player Special.
Ο χαρακτηριστικός συνδυασμός του μαύρου με το χρυσό χρώμα, έμελλε να γίνει σύμβολο της ταχύτητας και των αγώνων αυτοκινήτου παγκοσμίως. Γράφοντας σχεδόν ταυτόχρονα τις δικές της σελίδες ιστορίας στο παγκόσμιο motorsport, η ωρολογοποιεία TAG Heuer, βρέθηκε να ζει εκείνες τις μέρες δόξας, οπότε και τώρα μοιάζει πολύ λογικό το ότι θέλει να αποτίνει φόρο τιμής σε εκείνη την εποχή.
Ο χρονογράφος TAG Heuer Carrera, είναι η τελευταία δημιουργία της εταιρείας που συνόδεψε ορισμένους από τους κορυφαίους οδηγούς αγώνων στην καριέρα τους. Με αυτό το ρολόι των 20.800 ευρώ για το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί αν θα είναι περιορισμένης παραγωγής, η εταιρεία θέλει να τιμήσει και τον Jack Heuer, τον εγγονό του ιδρυτή της, ο οποίος τις 19 Νοεμβρίου του 2022 κλείνει τα 90 του χρόνια.
Σε κάσα 42 χιλιοστών και με λουράκι από δέρμα αλιγάτορα, το TAG Heuer Carrera αποθεώνει την απλότητα. Συνδυάζοντας το μαύρο με το χρυσό στο φινίρισμά του και με το λογότυπο «Carrera» στην πλάκα να είναι σε λευκό για να ξεχωρίζει, ο νέος αυτός χρονογράφος απευθύνεται σε όσους θέλουν την παραδοσιακή προσέγγιση της κομψότητας στα ρολόγια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης