Πώς θα είναι η νέα Alfa Romeo Giulia

Πώς θα είναι η νέα Alfa Romeo Giulia

Η Giulia, σίγουρα ένα από πιο αγαπημένα σεντάν μοντέλα στην ευρωπαϊκή αγορά, αναμένεται να αλλάξει μορφή και ίσως χαρακτήρα.

220503131009_ALFA_ROMEO-GIULIA_1000x600

Η αγορά έχει την τάση να διαμορφώνει τις εξελίξεις και στην περίπτωση της Alfa Romeo δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι διαφορετικό.

Από τη μία έχουμε ένα από τα πιο όμορφα παραδοσιακά σεντάν που κυκλοφόρησαν ποτέ στους δρόμους και από την άλλη έχουμε την μανία των crossover να έχει κατακλύσει την αγορά. Ο κόσμος έχει λατρέψει τα SUV, κάτι που οι εταιρείες το γνωρίζουν πολύ καλά και εάν θέλουν να επιβιώσουν θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Δεν πάει και πολύς καιρός από τότε που η smart αποκάλυψε το δικό της SUV, ενώ παράλληλα έχουμε και την ηλεκτρική εισβολή να βρίσκεται προ των πυλών. Σύμφωνα με τα παραπάνω δεν χρειάζεται να είσαι ούτε μάντης, ούτε και υπεύθυνος της Alfa Romeo για να σκεφθείς ότι η επόμενη Giulia πιθανότατα θα είναι αμιγώς ηλεκτρική και με crossover παρουσιαστικό.

Γενικότερα η ιταλική φίρμα δείχνει να έχει συμμορφωθεί με την αγορά και έχει δηλώσει πως μέσα στην επόμενη εξαετία θα πρέπει να περιμένουμε τρία νέα SUV.

Η Tonale είναι μία από τις νέες ελεύσεις, η Brennero θα είναι η δεύτερη και το 2026 θα δούμε τη νέα Stelvio. Μία ακόμη πρόταση λοιπόν ενός ιδιαίτερου και φινετσάτου SUV δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και μάλιστα με το όνομα της Giulia.

Εξάλλου η πλατφόρμα STLA Large EV επιτρέπει στην ιταλική εταιρεία να πειραματίζεται με νέα SUV και να αφήσει στην άκρη τα σεντάν που το κοινό τους μειώνεται χρόνο με το χρόνο. Παράλληλα ο ηλεκτρικός τους χαρακτήρας θα έχει κυριαρχήσει μέχρι το 2028, αφού ο στόχος δεν είναι άλλος από την πλήρως ηλεκτρική γκάμα μέχρι εκείνο το έτος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης