Compact εξηλεκτρισμένο SUV ετοιμάζει η Cupra

Compact εξηλεκτρισμένο SUV ετοιμάζει η Cupra

Μέχρι το 2024 η ηλεκτρική γκάμα της Cupra θα υποδεχτεί ένα compact SUV που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε εμπορικό επίπεδο.

Cupra_new_SUV__2_
Το Formentor έχει εξελιχθεί στην μεγάλη εμπορική επιτυχία της Cupra και όχι τυχαία καθώς συνδυάζει μια ξεχωριστή, δυναμική εμφάνιση με έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα και ένα ενδιαφέρον οδηγικό ύφος.
Σήμερα πληθαίνουν συνεχώς οι πληροφορίες που θέλουν την Cupra να έχει ήδη προγραμματίσει την παρουσίαση ενός ολοκαίνουργιου SUV και μάλιστα στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κόμπακτ κατηγορία.
Το νέο αυτό μοντέλο θα είναι εξηλεκτρισμένο και θα διαθέτει μια χαρακτηριστική εμφάνιση και μήκος περίπου 4,50 μέτρων. Κάτι που επιτρέπει τόσο στις ομάδες σχεδιασμού, όσο και στις ομάδες των μηχανικών να αναπτύξουν ένα αυτοκίνητο που θα ενσωματώνει την ουσία της μάρκας, ενώ θα προσφέρει τις τέλειες αναλογίες για να είναι άκρως ανταγωνιστικό στην απαιτητική κατηγορία των C SUV.
Κλείσιμο

Το αυτοκίνητο θα ενσωματώνει την τεχνολογία κινητήρων mHEV και PHEV. Η plug-in υβριδική έκδοση θα επωφεληθεί από μία νέας γενιάς τεχνολογία PHEV, η οποία θα του προσφέρει τη δυνατότητα να κινηθεί καθαρά ηλεκτρικά για περίπου 100 χιλιόμετρα.
Το νέο CUPRA SUV θα παράγεται από το 2024 μαζί με το Audi Q3 Sportback στην Ουγγαρία, στο εργοστάσιο του Györ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης