GMA T.33: Πρεμιέρα τον Ιανουάριο για το supercar του Gordon Murray

GMA T.33: Πρεμιέρα τον Ιανουάριο για το supercar του Gordon Murray

Η Gordon Murray Automotive ανακοίνωσε πως στο τέλος Ιανουαρίου θα παρουσιάσει το T.33, ένα μοντέλο που θα βρίσκεται κάτω από το hypercar T.50 και θα έχει ένα πιο φιλικό και χρηστικό χαρακτήρα αλλά που στοχεύει να φέρει νέα δεδομένα στην κατηγορία των supercars.

GMA_T33__3_

Στις 27 Ιανουαρίου η GMA θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του Τ.33, του μοντέλου που θα τοποθετηθεί κάτω από το T.50 των 2,8 εκατομμυρίων ευρώ και την σκληροπυρηνική παραλλαγή T.50s Niki Lauda των 3,8 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία δεν έχει διευκρινίσει τις προδιαγραφές του νέου μοντέλου όμως φαίνεται πως και αυτό θα εφοδιάζεται με τον κινητήρα V12 3,9 λίτρων που αναπτύχθηκε από την Cosworth.
Η Gordon Murray Automotive το περιγράφει ως το «καλύτερο Supercar GT» υπονοώντας μια πιο άνετη ρύθμιση ανάρτησης συν περισσότερη πολυτέλεια και περισσότερο χώρο μέσα στην καμπίνα.
Το T.33 θα παράγεται στη νέα έδρα της εταιρείας που θα κατασκευαστεί σύντομα στο Windlesham του Surrey μετά από επένδυση 50 εκατομμυρίων λιρών.

Κλείσιμο
Οι εγκαταστάσεις θα στεγάζουν την γραμμή παραγωγής, το σχεδιασμό, την Ε&Ε, τις πωλήσεις και το κέντρο εξυπηρέτησης, καθώς και μια πίστα δοκιμών που θα ολοκληρωθεί πριν από το τέλος του έτους. Έτσι, το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών ανάπτυξης του νέου μοντέλου θα πραγματοποιηθεί στο Highams Park.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν φωτογραφίες του επερχόμενου μοντέλου εκτός από κοντινό πλάνο του σήματος T.33. Ανάλογα με την τιμή, οι αντίπαλοι του μοντέλου θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τα Koenigsegg Gemera , Bugatti Chiron Super Sport ή τις Aston Martin DBS Superleggera και Ferrari 812 Competizione με κινητήρα V12 .
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης