Cupra και Seat διαφοροποιούν τη γκάμα τους

Cupra και Seat διαφοροποιούν τη γκάμα τους

Η διαφορετική φιλοσοφία της Seat με την Cupra που αποτελεί το σπορ παρακλάδι της θα αποτυπώνεται πλήρως και στη γκάμα των δύο εταιριών στο άμεσο μέλλον θα υπάρξει πλήρης διαφοροποίηση των μοντέλων τους.

Cupra_lineup
Το άκρως επιτυχημένο Formentor φαίνεται πως είναι το πρώτο βήμα για την διαφοροποίηση της γκάμας της Cupra από αυτή της Seat καθώς το δυναμικό coupe SUV αποτελεί αποκλειστικό μοντέλο της σπορ ισπανικής φίρμας.
Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί σύντομα και με το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό Cupra Born το οποίο δεν θα υπάρχει στη γκάμα της Seat, ενώ το ίδιο θα γίνει και με το αναμενόμενο μεγάλο SUV, Tavascan. Σειρά θα έχει στη συνέχεια το Urban Rebel, το μικρού αυτοκίνητο πόλης που παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο όντας βασισμένο στο ID Life, το οποίο όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα. Ο επικεφαλής των δύο εταιρειών για το Ηνωμένο Βασίλειο, Richard Harrison, σε πρόσφατη συνέντευξή του ξεκαθάρισε πως θεωρεί το καλύτερο για τις δύο εταιρείες θα είναι να προσφέρουν ξεχωριστά προϊόντα, καθώς απευθύνονται και σε τελείως διαφορετικό κοινό.

Κλείσιμο
«Βοηθά στην αποσαφήνιση του τι είναι Cupra. Οι μάρκες μας εξελίσσονται και η Cupra ως νέα ακόμα μάρκα, χρειάζεται λίγο χρόνο για να καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού με τρόπο σαφή. Τα πρώτα σημάδια όμως είναι πολύ ενθαρρυντικά» είπε ο Harrison. Η Seat ταυτόχρονα, κάνει το δικό της «άνοιγμα» στην κατηγορία της μικροκινητικότητας, προσφέροντας το ηλεκτρικό scooter MO και στη Βρετανία, εντείνοντας έτσι τη διάθεση διαφοροποίησης από την Cupra.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης