Μία Mercedes-Benz 450 SEL με ροκ καταβολές

Μία Mercedes-Benz 450 SEL με ροκ καταβολές

Ένα αυτοκίνητο, ειδικά αφιερωμένο για τους λάτρεις των U2.

210716124151_Bono-Mercedes-1

Η συγκεκριμένη γερμανική λιμουζίνα με έτος παραγωγής το μακρινό 1980 αποτελούσε ένα από τα προσωπικά αυτοκίνητα του γνωστού σε όλους μας τραγουδιστή και επικεφαλής μίας από τις διασημότερες ροκ μπάντες στον κόσμο, των U2, του Bono.

Η Mercedes-Benz S-Class (W116), αποτέλεσε ένα προσωπικό στοίχημα για τον Ιρλανδό καλλιτέχνη, ο οποίος την απέκτησε μετά την απρόσμενη επιτυχία του πρώτου άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο «Boy» και την είχε υπό την κατοχή του μέχρι και το 2000.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το πρώτο πράγμα που έκανε ο frontman των U2 ήταν να τοποθετήσει ένα εξαιρετικά μεγάλης απόδοσης ηχοσύστημα που συνοδευόταν από ηχεία της Alpine, τοποθετημένα και στις τέσσερις πόρτες, που στην εποχή του κόστιζε κοντά στις 16.000 ευρώ. Μάλιστα, θέλοντας να προστατεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αυτοκίνητο, σε περίπτωση κάποιας ηλεκτρικής βλάβης, ο Bono τοποθέτησε επιπλέον και πυροσβεστήρα.

Κλείσιμο
Πέραν αυτού, η συγκεκριμένη Mercedes-Benz 450 SEL ξεχωρίζει από τις μοναδικές επενδύσεις σε καθίσματα και εσωτερικό, με φανταχτερή εμφάνιση, κάτι που δεν γνωρίζουμε εάν ήταν απόφαση του Bono ή κάποιου από τους επόμενους ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου.

Τα εκατομμύρια φίλων των U2 θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι η εν λόγω 450 SEL έχει διανύσει συνολικά 262.323 χλμ. και σύμφωνα με την εταιρεία Carandclassics έχει δεχθεί πρόσφατα το απαραίτητο σέρβις, ενώ διαθέτει καινούργια μίζα, μπαταρία και ελαστικά. Έχοντας ένα τόσο σημαντικό background, η τιμή των 15.000 λιρών θεωρείται ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης