Το Dodge Viper ξαναζεί ψηφιακά

Το Dodge Viper ξαναζεί ψηφιακά

Τον οραματισμό του για μια σύγχρονη Dodge Viper αποτυπώνει με μια ψηφιακή απεικόνιση ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής 

dodge_viper_render
Η χαμηλή εμπορική δυναμική του Viper Gen V οδήγησε την Dodge στην διακοπή της παραγωγής του όμως αυτό δεν μετέβαλε την επιρροή του ονόματος του αμερικάνικου supercar σε ένα μεγάλο αριθμό οπαδών της αυτοκίνησης.
Το Viper φυσικά δεν έχει ξεχαστεί και αυτό αποδεικνύεται και από κινήσεις όπως αυτή του ανεξάρτητου σχεδιαστή Craig Kremer ο οποίος φαντάστηκε και αποτύπωσε την εικόνα που θα μπορούσε να έχει μια μελλοντική εκδοχή του αυτοκινήτου. Βέβαια κάτι τέτοιο είναι αρκετά απίθανο με βάση τα σημερινά δεδομένα καθώς δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη πρόθεσης από τον όμιλο Stellantis στον οποίο υπάγεται πλέον η Dodge για αναβίωση του συγκεκριμένου μοντέλου. Μάλιστα η διάλυση του τμήματος υψηλών επιδόσεων SRT κάνει ακόμα πιο απίθανο ένα τέτοιο σενάριο.

Η πρόταση του Kember αποτελεί ουσιαστικά μια εξελιγμένη ιδέα επάνω στα κλασσικά πρότυπα του Viper, όπως για παράδειγμα η πολύ μακριά μούρη, οι τονισμένοι αεραγωγοί στα φτερά και έντονες καμπύλες της σιλουέτας. Ο σχεδιαστής παρουσίασε μόνο την εμπρός όψη του αυτοκινήτου οπότε δεν γνωρίζουμε εάν στο πίσω μέρος θα υπήρχαν υποθετικά απολήξεις εξάτμισης. Πάντως αυτές δεν διακρίνονται στα πλαϊνά του αυτοκινήτου οπότε ένας παρατηρητής θα μπορούσε να υποθέσει πως το μέλλον του Viper θα ήταν δυνατό να συνδεθεί με την ηλεκτροκίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης