Μία Rolls-Royce Phantom για τους λάτρεις του διαστήματος

Μία Rolls-Royce Phantom για τους λάτρεις του διαστήματος

Η γκάμα της Rolls-Royce Phantom εμπλουτίζεται με μία νέα, μοναδική έκδοση.

210224111008_Rolls-Tempus-Collection-1

Μετά τις μοναδικές σχεδιαστικά Phantom Iridescent Opulence και Koa, η βρετανική εταιρεία δημιουργεί την περιορισμένης παραγωγής, με μόλις 20 αντίτυπα, έκδοση Tempus Collection, στοχεύοντας στους λάτρεις της αστρονομίας και των φαινομένων που δημιουργούν τον μαγικό κόσμο του σύμπαντος.


Βασικό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης έκδοσης είναι η διαμόρφωση της καμπίνας που σύμφωνα με την ίδια την Rolls-Royce η σχεδιαστική της ιδέα που ονομάζεται Pulsar Headliner προσομοιάζει τα αστρονομικά φαινόμενα και τις άπειρες περιοχές του σύμπαντος. Το παραπάνω όνομα προέρχεται από ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο που περιέχει φωτεινά αστέρια που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς. Το πλησιέστερο απέχει από τη Γη 280 έτη φωτός που μεταφράζονται σε 2,7 τρισεκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά. Στην προκειμένη περίπτωση ο κάτοχος της Phantom Tempus Collection δεν θα χρειαστεί να επισκεφθεί κάποιο αστεροσκοπείο, καθώς έχει το παραπάνω φαινόμενο λίγα εκατοστά πάνω από το κεφάλι του. Χάρη στην τεχνολογία οπτικών ινών, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου υπάρχουν χιλιάδες φωτεινά στοιχεία στην οροφή, στα πάνελ των θυρών και στη κεντρική κονσόλα. Ιδιαίτερης σχεδίασης είναι και το ταμπλό, που περιλαμβάνει ένα ενιαίο πλέγμα από μαύρο ανοδιωμένο και γυαλισμένο αλουμίνιο που έχει χωριστεί σε 100 ξεχωριστές στήλες.
Κλείσιμο

Φυσικά, δεν λείπουν η απαραίτητη σαμπανιέρα με θέσεις για τέσσερα κρυστάλλινα, χειροποίητα ποτήρια και κουτάλια για χαβιάρι, με μαργαριταρένιες λεπτομέρειες. Εξωτερικά, η συγκεκριμένη έκδοση ξεχωρίζει από την μοναδική μπλε βαφή Kairos Blue που περιέχει ειδική επεξεργασία που μιμείται το εφέ των αστεριών στον νυχτερινό ουρανό. Παράλληλα, στο διάσημο Spirit of Ecstasy που κοσμεί το καπό μπορεί να χαραχθεί μία σημαντική ημερομηνία ή ένα τοπωνύμιο που επιθυμεί ο πελάτης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης