Ειδικές εκδόσεις της McLaren Senna GTR LM

Ειδικές εκδόσεις της McLaren Senna GTR LM

Η McLaren τιμά την αγωνιστική παρουσίασης στις 24 Ώρες του Le Mans, παρουσιάζοντας πέντε συγκεκριμένες εκδόσεις της Senna GTR LM.

200918121519_McLaren-Senna-GTR-LM-1
Για τους νεότερους να αναφέρουμε ότι στον συγκεκριμένο αγώνα αντοχής η ιστορική βρετανική φίρμα είδε τις πέντε F1 GTR να κατακτούν την 1η, 3η, 4η, 5η και 13η θέση, με αποτέλεσμα να γραφτεί μία «χρυσή» σελίδα στο βιβλίο των motorsports.

Θέλοντας να τιμήσει το παραπάνω γεγονός, η McLaren αποκαλύπτει πέντε ξεχωριστές εκδόσεις της σκληροπυρηνικής Senna GTR LM, οι οποίες δημιουργήθηκαν από το τμήμα ειδικών εκδόσεων MSO (McLaren Special Operations). Κάθε μία από αυτές διαθέτει έναν μοναδικής έμπνευσης χρωματισμό, που για να ολοκληρωθεί χρειάστηκαν πάνω από 800 εργατώρες.
Επίσης, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, η εταιρεία ζήτησε την άδεια διάσημων εταιρειών-χορηγών του παρελθόντος, όπως η Gulf, το διάσημο πολυκατάστημα Harrods και η αγωνιστική λέσχη Automobile Club de l’Ouest (ACO) για να χρησιμοποιήσει τα λογότυπα τους.
Κλείσιμο

Η πρώτη από τις επετειακές εκδόσεις είναι η Senna GTR LM 825/1, που αποτελεί φόρο τιμής στον νικητή McLaren F1/01R, με τους τεχνικούς της MSO να κάνουν καταπληκτική δουλειά στην αυθεντική χρωματική απεικόνιση. Κατόπιν έχουμε τη Senna GTR LM 825/6, η οποία ξεχωρίζει από το έντονο κίτρινο χρώμα και τα αυτοκόλλητα «Harrods», με την αντίστοιχη F1 GTR των Andy Wallace, Derek Bell και Justin Bell να τερματίζουν στην 3η θέση. Έπεται η Senna GTR LM 825/2, ντυμένη στα χρώματα της Gulf Racing, με ξεχωριστή θέση να έχουν οι κατακόκκινες ζάντες της OZ και η υπογραφή του Ayrton Senna στα πίσω φτερά, η Senna GTR LM 825/7 στα χρώματα της γαλλικής εταιρείας πετρελαιοειδών Elf και τέλος η Senna GTR LM 825/5, ένα μοντέλο που ξεχωρίζει από τον περίπλοκο χρωματισμό του.

Και τα πέντε συλλεκτικά κομμάτια της Senna GTR LM έχουν ήδη πουληθεί σε εκλεκτούς πελάτες σε ΗΠΑ και Ευρώπη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης