Στρώνουμε το πιο νόστιμο τραπέζι της Μεγάλης Εβδομάδας

Μπορεί τη Μεγάλη Εβδομάδα η διατροφή μας να είναι πιο λιτή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να μας λείψει η νοστιμιά, γι’ αυτό δίνουμε πολλές και διαφορετικές ιδέες για συνταγές μαζί με μυστικά και tips για σίγουρο αποτέλεσμα.

Η νηστεία του Πάσχα κορυφώνεται την τελευταία εβδομάδα της Σαρακοστής, τη Μεγάλη Εβδομάδα. Αν κανείς θέλει να τηρήσει απαρέγκλιτα την παράδοση, έστω κι αν θέλει να νηστέψει μόνο αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να σκεφτεί δημιουργικά το διατροφικό του πρόγραμμα εκείνες της ημέρες γιατί καλή η στέρηση, αλλά ο οργανισμός χρειάζεται και ενέργεια και θερμίδες αλλά και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για να λειτουργήσει σωστά. Και εννοείται ότι θα πρέπει όσα επιλέξουμε να είναι και νόστιμα, ώστε η περίοδος της νηστείας να περάσει ευχάριστα.

Σε αυτό θα μας βοηθήσουν τα προϊόντα της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, που μας προσφέρουν εύκολες, πρακτικές αλλά και γευστικές λύσεις για την περίοδο της νηστείας και όχι μόνο.

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr