Πέννες με κοτόπουλο, μπρόκολο και σπανάκι

Η κρέμα γάλακτος αγκαλιάζει τα ζυμαρικά σε ένα απλό αλλά μοναδικά νόστιμο πιάτο.

Σε μια κατσαρόλα και σε πολύ δυνατή φωτιά σοτάρετε το κοτόπουλο αλατοπιπερωμένο για 2 λεπτά. Προσθέτετε το κρεμμύδι και σοτάρετε για ακόμα 1 λεπτό. Ρίχνετε το σπανάκι και σοτάρετε για 1-2 λεπτά μέχρι να μαραθεί.

Σε ένα άλλο κατσαρολάκι βράζετε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα και το κασέρι μέχρι να ζεσταθούν καλά τα υγρά υλικά και, μόλις λιώσουν τα τυριά, σβήνετε τη φωτιά.

Στο μεταξύ, σε μια άλλη κατσαρόλα βάζετε μπόλικο αλατισμένο νερό και μόλις κοχλάσει βράζετε τις πέννες σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία τους. Περίπου 1 λεπτό πριν βράσουν οι πέννες προσθέτετε το μπρόκολο. Σουρώνετε τα ζυμαρικά με το μπρόκολο και τα αφήνετε να στραγγίξουν.

Αδειάζετε τις πέννες και το μπρόκολο στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο. Περιχύνετε με το μίγμα κρέμας γάλακτος και τυριών, ανακατεύετε και σερβίρετε.

Διαβάστε τη συνταγή και τα υλικά στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr