Επιδόρπιο γιαουρτιού

Ελαφρύ και απολαυστικό επιδόρπιο με γιαούρτι, σπόρους και φρέσκα φρούτα, που θα απολαύσουν πολύ και τα παιδιά.

Βάζετε τις νιφάδες βρώμης σε ένα τηγάνι και τις ψήνετε για 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην καούν. Προσθέτετε τον ηλιόσπορο και τον κολοκυθόσπορο, και ανακατεύετε για περίπου 3 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα.

Αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέτετε το μέλι. Ανακατεύετε να μελωθούν όλοι οι σπόροι και αφήνετε να κρυώσουν λίγο.

Κόβετε τη μπανάνα και το ακτινίδιο σε τετραγωνάκια. Μοιράζετε σε ποτηράκια το μίγμα των σπόρων, βάζετε από πάνω γιαούρτι και γαρνίρετε με τα φρούτα.

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και τις αναλογίες των υλικών στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr