A Sip of Greece: Ένα ψηφιακό ταξίδι τοπικότητας

A Sip of Greece: Ένα ψηφιακό ταξίδι τοπικότητας

Το Aegean Cocktails & Spirits μάς προσκαλεί να ξεκινήσουμε ένα ψηφιακό ταξίδι το Μάιο, υποστηρίζοντας τα αποστάγματα, την τοπικότητα και τους ανθρώπους της.

cocktail-tsipouro-anoigma-575x431
Αξιοποιώντας τη δυναμική της πρωτοβουλίας που έφερε στα ποτήρια μας με ποικιλία δράσεων, κοκτέιλ με ελληνικότητα το Difford's Guide Greece προτρέπει να στηρίξουμε την τοπικότητα με μία καμπάνια γεμάτη Ελλάδα και ελληνικά ποτά.

Fund raising για τη σωτηρία των ελληνικών bars

Η καμπάνια θα τρέξει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου μάς καλεί να ανεβάσουμε μία φωτογραφία από μια αγαπημένη τοποθεσία γράφοντας τι θα θέλαμε να πίνουμε εκεί αναφέροντας ένα brand. Με κάθε δημοσίευση ενισχύουμε το σκοπό καθώς οι εταιρείες που επιθυμούν και μπορούν υπό τις παρούσες συνθήκες, θα δωρίζουν €2 στη ΑΜΚΕ Metron Ariston Making Responsibility a Trend, που στηρίζει την τοπικότητα, την υπευθυνότητα και το trade του χώρου των κοκτέιλ. Με το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα στηριχτούν οι ενέργειες που προάγουν την τοπικότητα αλλά και δράσεις που θα βοηθήσουν την επόμενη μέρα της εστίασης και ειδικότερα των μπαρ.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης