Για μια χημικό τροφίμων, τα ψώνια στο κρεοπωλείο μετατρέπονται σε άσκηση παρατήρησης, γνώσης και εμπειρίας
Για μια χημικό τροφίμων, τα ψώνια στο κρεοπωλείο μετατρέπονται σε άσκηση παρατήρησης, γνώσης και εμπειρίας
Βρισκόμαστε στις παραμονές της Πρωτοχρονιάς και η βασιλόπιτα είναι η σταρ των ημερών. Είτε επιλέξουμε κέικ είτε τσουρέκι, υπάρχουν κάποια μυστικά που εγγυώνται την επιτυχία της
Είναι γαστρονομική πρωτεύουσα επειδή κατέχει διπλή ταυτότητα: συνδυάζει αυθεντική, λαϊκή κουλτούρα με αναβιωμένη, εκλεπτυσμένη αστική φιλοσοφία.
Μάθετε πώς φτιάχνουμε gravy με τη μέθοδο της Εύας Μονοχάρη για ζουμερό κρέας και πλούσια, βελούδινη σάλτσα που απογειώνει κάθε γεύμα.
Σερβιριζόταν παραδοσιακά στους γάμους και εδώ η Σταυριανή Ζερβακάκου μάς εξηγεί πώς φτιάχνουμε κοζούνα βήμα βήμα
Αν αγαπάτε τη βασιλόπιτα κέικ τότε αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σας γιατί το φιστίκι με τη λευκή σοκολάτα είναι ο απόλυτος συνδυασμός.
Ένα εύκολο κέικ με βρώμη, χωρίς αλεύρι και χωρίς γλουτένη. Έτοιμο σε 2 λεπτά, μια θρεπτική και υγιεινή συνταγή για πρωινό ή σνακ
Άλλοι το θέλουν τραγανό έξω και μαλακό μέσα, άλλοι με λίγο σιρόπι, άλλοι χωρίς σιμιγδάλι. Αυτοί είναι οι 10 απαράβατοι κανόνες που εξασφαλίζουν ότι θα βγαίνει όπως το αγαπάμε
Ο βιοεπιστήμονας Νίκος Κυρπίδης εξηγεί στο Cantina πώς τα μικρόβια επηρεάσουν τη διάθεση μέσω της επικοινωνίας του άξονα εντέρου- εγκεφάλου
Δέκα σεφ και μάγειρες δημιούργησαν signature σάντουιτς αποκλειστικά για το Cantina, συνδυάζοντας φαντασία, δημιουργικότητα, τεχνική και premium υλικά