Ισλί, το μικρασιάτικο γεμιστό μελομακάρονο με καρύδι και κανέλα. Η ιστορία του, η τεχνική του «κεντήματος» και η αυθεντική συνταγή βήμα βήμα
Ισλί, το μικρασιάτικο γεμιστό μελομακάρονο με καρύδι και κανέλα. Η ιστορία του, η τεχνική του «κεντήματος» και η αυθεντική συνταγή βήμα βήμα
Η ιστορία του miso ξεκινά από την Κίνα ως “jiang”, πριν υιοθετηθεί από την Ιαπωνία τον 7ο αιώνα, όπου και εξελίχθηκε σε αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινής διατροφής
Τα pasteis de nata είναι από τα πιο αγαπημένα γλυκά των Πορτογάλων. Αυτά τα ταρτάκια θα τα βρείτε σε όλα τα ζαχαροπλαστεία της χώρας
Στη γαστρονομικά ορφανή περιοχή του Χολαργού, το Θάμα Μεζέ κρατά ζωντανό το ιδίωμα του μεζέ με συνταγές φερμένες από ολόκληρη την Ελλάδα
Το κότσι συνδυάζει τη νοστιμιά του μελωμένου, σιγομαγειρεμένου κρέατος με τη μοναδική απόλαυση του σπασίματος της τραγανής, γλυκιάς πέτσας
Συγκεντρώσαμε για εσάς 27 ξεχωριστές ιδέες με ή χωρίς κρεατικά, ψάρι ή θαλασσινά και χορταρικά για να φτιάξετε σούπα σε λιγότερο από 45 λεπτά
Οι φακές είναι πλούσιες σε φυτικές πρωτεΐνες, ίνες, σίδηρο, φολικό οξύ και μαγνήσιο, στοιχεία που τις καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή
Απολαμβάνουμε γλασαρισμένα καρότα ψημένα στον φούρνο, με μέλι και σκόρδο, που γίνονται το ιδανικό συνοδευτικό για κρέας, πουλερικά ή ψάρι
Από τη σούπα αυγολέμονο μέχρι τον κιμά από θράψαλο, τα γιουβαρλάκια αποκτούν νέο πρόσωπο. 11 συνταγές για κάθε εποχή και διάθεση
Από τα παραδοσιακά ελληνικά πιάτα δεν θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν τα όσπρια που τα εντάσσουμε στο τραπέζι μας με διάφορους τρόπους
Το Μιλάνο, η πρωτεύουσα του ιταλικού βορρά, είναι συνώνυμο της κουλτούρας και της υψηλής αισθητικής. Μόδα, τέχνη και λάμψη χαρακτηρίζουν αυτήν την πόλη
Είναι φορές που ζητάμε ένα φλυτζάνι ζεστή σοκολάτα και άλλες ένα τσάι με τα αρώματα του Earl Grey. Έχετε σκεφτεί να τα συνδυάσετε;