anastasiadis_themos

Γιατί μελετώ το κοράνι αγκαλιά με το ταλμούδ

Θέμος Αναστασιάδης

Η Δυτικού τύπου «χριστιανική» και Δημοκρατική ανοχή και η β’ ευκαιρία δεν είναι για όλους

Καταρχάς, μπορεί να μην πολυκαταλαβαίνω πώς και γιατί άνθησε τόσο πολύ το αγκάθι του Κακού, η παιδεραστία, που όσο πάει και μας πνίγει πιο πολύ, αλλά αυτό που με απασχολεί είναι άλλο: είτε είναι δέκα, είτε χίλιοι, είτε βοσκοί, είτε καλλιεργημένοι και διακεκριμένοι μουσικοί, όπως ο τελευταίος βιρτουόζος της Κρατικής, για μένα προσωπικά -αλλά και για πολλούς άλλους αν γινόταν κάνα σχετικό γκάλοπ- μία και μόνο μία θα έπρεπε να είναι η ποινή: η θανατική.

Οχι μπαμ και κάτω, για το ενδεχόμενο μήπως πράγματι έχει γίνει κάποιο λάθος, αλλά προγραμματισμένη, αργή και βασανιστική... να ’χει τον χρόνο του. Πρώτα εγκλεισμός για κάμποσα έτη στις πτέρυγες των πιο άγριων εγκληματιών και κατά προτίμηση βιαστών, για να καταλάβουν τα τέρατα της παιδοφιλίας καλά στο πετσί τους τι εστί… άγγιγμα και κακοποίηση. Και μάλιστα χωρίς κανένα έλεος.

Και μετά, όταν θα έχουν «παλιώσει» κι αυτοί, ακόμη κι αν έχουν αλλάξει άποψη... ή και φύλο, κατευθείαν στη σύριγγα ή στην αγχόνη. Ομολογώ ότι ζηλεύω το παλιό ιουδαϊκό δίκαιο με το «οφθαλμόν αντί οφθαλμού», αλλά ακόμη και το ισλαμικό με το «άπλωσες χέρι - κόψει κεφάλι». Μπας και αυτοί οι... άπιστοι προστατεύουν τα παιδιά τους καλύτερα από εμάς; Λέω... Και συγχώραμε, Θεέ μου, Χριστέ και Παναγιά μου γι’ αυτήν την πνευματική αμαρτία. (Εμείς «στρέψε και το άλλο μάγουλο», και οι άλλοι μας σφάζουν στα τυφλά μέσα στις ίδιες μας τις χώρες. Να το πάρουμε λιγάκι ανάποδα και να μετανοήσουμε αν είναι μετά;)

Ελα, όμως, που στην Ε.Ε., και φυσικά στην Ελλάδα, δεν υπάρχει θανατική ποινή. Κρίμα... Κάθε κανόνας μπορεί να έχει την εξαίρεσή του. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι θέμα ταμπού, όπως και το ότι μπορεί κάλλιστα να το εκμεταλλευτούν πολιτικά πάσης φύσεως δικτάτορες. Τι πιο εύκολο σήμερα απ’ το να «στήσεις» ηλεκτρονικά κάποιον για παιδοφιλία ή να βρεις πρόθυμους ψευδομάρτυρες να τον κατηγορήσουν για παιδεραστία σε χώρες σαν τη γειτονική. Γεννάται, λοιπόν, εδώ όντως ένα σοβαρό ζήτημα.

Και επειδή εκτός από τη θανατική ποινή δεν είναι πρέπον να μιλάει κανείς για Αυτοδικία (όποιος γονιός αναγκαστεί να το κάνει, μόνος του κριτής ο Θεός), είναι τουλάχιστον εφικτό να δείξει η Πολιτεία το ειλικρινές ενδιαφέρον της για να αντιμετωπιστεί με τον πιο αυστηρό τρόπο ως το υπέρτατο έγκλημα των εγκληματιών. Ακόμη και οι Συριζαίοι νομο(ημι)μαθείς έχουν παιδιά, αυτοί που μέχρι τώρα στον τομέα της Δικαιοσύνης έχουν εξαντλήσει το ενδιαφέρον τους στο πώς θα «χαϊδεύουν» και θα βγάζουν έξω βαριά ποινικούς (ενίοτε με το αζημίωτο), από εμπόρους ναρκωτικών μέχρι τρομοκράτες.

Και παρότι πιθανολογείς ότι ουδόλως ενδιαφέρονται για τα παιδιά των άλλων, για τα Ελληνόπουλα εν γένει που δεν εντάσσονται στα καταγεγραμμένα δικά τους (για τα πειράματα Γαβρόγλου εννοώ κυρίως), σίγουρα θα νοιάζονται για τις κόρες και τους γιους τους. Αν υπάρχει περίπτωση εθνικής συναίνεσης στο οτιδήποτε, αυτό πρέπει να είναι η θέσπιση της ΙΣΟΒΙΑΣ ποινής χωρίς μετατροπή για τους παιδεραστές. ΙΣΟΒΙΑ για ΠΑΝΤΑ, πάει και τελείωσε, χωρίς μα και μου, χωρίς εξόδους, ούτε χάρες, ούτε άφεση στα 25 χρόνια όπως συμβαίνει τώρα. Ισως αυτή η ποινή, τα ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ ΙΣΟΒΙΑ, να είναι πιο σκληρή ακόμη και από τη θανατική.

Για να το πω χύμα, όπως το νιώθω, ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ! Τι πιο απλό από αυτό που δεν αντιβαίνει και κανέναν νόμο της Ε.Ε. περί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ.λπ. κ.λπ. Παρεμπιπτόντως πρέπει να έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ορθάνοιχτα γιατί κάτι αρρωστημένα επιστημονικά ή μπερδεμένα πολιτικά μυαλά θέλουν σιγά-σιγά να εντάξουν τους παιδεραστές στην κατηγορία των «ψυχικά ασθενών» που μπορεί και να θεραπευτούν!

Τέτοια πάνε να περάσουν και σ’ εμάς εδώ και μάλιστα, αν πληροφορούμαι καλά, όταν κάποιον διαβόητο παιδεραστή τον πάνε μέσα, φροντίζουν -οι ημέτερες Αρχές- για την προστασία του από τον παλιό καλό ΑΓΡΑΦΟ και ΑΓΙΟ ΝΟΜΟ της φυλακής: με το που έμπαινε πάθαινε ξαφνικά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάποιο, πολύ άγριο δυστυχώς, ατύχημα... θανάσιμο. Το ίδιο συνέβαινε και για τον επόμενο. Θα πρόκειται για σύμπτωση προφανώς...

Αυτά τα ΚΤΗΝΗ δεν έχουν καμία απολύτως θέση στον πολιτισμένο κόσμο και άπαξ και έχουν καταστρέψει ήδη μία, δύο, δέκα ζωές και τόσες οικογένειες, τι μας ενδιαφέρει αν θα μεταμεληθούν ή δεν το ξανακάνουν αναμορφωμένοι. Πολύ καλύτερα στα παντοτινά ισόβια παραμορφωμένοι.

ΥΓ.: Μετά από όσα έχουν γίνει, η απάθεια και η έλλειψη δράσης εκ μέρους της Πολιτείας μπορεί να εκληφθούν μόνο ως από παθητική συνενοχή μέχρι ηθική αυτουργία. Αντί να βάλει, λοιπόν, ο κόσμος το στρογγυλό καπελάκι του στραβά, όπως οι πιο «σκληροί» ορθόδοξοι Εβραίοι, ή βγάλει τις χαντζάρες σαν κάποιους Ισλαμιστές για να πάρει το δίκιο στα χέρια του, θα πρέπει να αλλάξει αμέσως ο νόμος για την παιδεραστία.

Κι αν δεν γίνει αυτό, αποκλειστικά υπεύθυνο θα είναι το σημερινό κράτος που ειδικά επί ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ανθρώπινη ευαισθησία (αν είναι δυνατόν) σε αυτά τα τέρατα! Ισόβια για πάντα λοιπόν! Φυλακίστε τους μέχρι τέλους και, ει δυνατόν, «χτίστε» τους. Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ κι ούτε θέλω να σκεφτώ τίποτα λιγότερο για αυτούς τους ανώμαλους που δεν αξίζουν καν να έχουν τα δικαιώματα του κανονικού ανθρώπου.

ΣΧΟΛΙΑ (98)

βαιος δτ

Συμφωνω με την αποψη "ποινη ισοβια χωρις μετατροπη" αφου βεβαιως διασφαλισθει πως η δικαιοσυνη πως δεν εχει κανει λαθος (να υπαρχει και χρονικο σταδιο στη φυλακη που να κρινεται το ορθο ή λαθος της δικαστικης αποφασης).

Φανατικός

Γιατί νιώθεις τόσο πολύ την ανάγκη να τους βρίζεις διαρκώς; Μήπως τρέχει τίποτε; λέμε τώρα...

Κι εσένα

ποιος σου είπε ότι οι βέροι Συριζαίοι και οι πρόγονοί τους Ανένταχτοι Αναρχοαριστεροί ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους? Τα παιδιά τους ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ από τη μακακία που δέρνει τους γονείς τους κατά την διάρκεια της τρυφερής και ευαίσθητης παιδικής ηλικίας τους, παρουσιάζουν προβλήματα στην εφηβία και την ενηλικίωσή τους τα οποία πολλές φορές είναι οργανικά αυτοάνοσα και όχι μονάχα ψυχολογικά και εάν δεν βρεθεί αυτό το "κάτι" που θα τα βάλει στο ορθό δρόμο, στον θετικό προσανατολισμό, τότε καταστρέφονται. Για ποιο λόγο? Γιατί ο μπαμπάς και η μαμά ήταν συνέχεια στους δρόμους, αγωνίζονταν ενάντια στον καπιταλισμό, τον "φασισμό", αγωνίζονταν για τους μετανάστες, τους κοίμιζαν στα σπίτια τους, αγωνίζονταν για τους γκέι και τα δικαιώματά τους λες και δεν έβλεπαν ότι ήταν ζάμπλουτοι και διάσημοι ωσάν τον Στέισι, έκαιγαν τράπεζες, πετούσαν πέτρες και αβγά στις βιτρίνες των καπιτάλων καταστηματαρχών, δημιουργούσαν έριδες και συνδικαλιστικές μπούρδες σε υγιείς επιχειρήσεις σε σημείο να τις διαλύσουν κλπ κλπ κλπ. Παράλληλα ενώ οι τσέπες τους ήταν τίγκα στα φράγκα, διότι ως ΣΥΝΗΘΩΣ διορισμένοι σε ΔΗΜΟΣΙΕΣ θέσεις, Πανεπιστήμια, Δήμους κλπ άνθρωποι του πνεύματος και της μπουρδοφιλοσοφίας, τα πιτσιρίκια τους είχαν μονάχα τα προς το ζην διότι τα υπόλοιπα πήγαιναν στον ταξικό αγώνα και στο τάισμα των μεταναστών και των αδέσποτων και ταυτόχρονα τα ίδια παιδάκια ήταν αόρατα εντός της οικίας. Θα μου πεις τα ίδια μπορεί να πάθει κι ένας κακομαθημένος βουτυρομπεμπές απόγονος χρυσών κ@λων. Είναι δυστυχώς τα δύο άκρα. Κανείς από δαύτους δεν θα νομοθετήσει ορθά. Ποιος από δαύτους ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ για την οικογένειά του και αγαπάει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα παιδιά του? Ποιος από δαύτους κάθονταν κάθε μεσημέρι στο τραπέζι να μοιράσει το ψωμί και να φάει μαζί με τα παιδιά του? Να κουβεντιάσουν σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ? Να μοιραστούν τις χαρές και τις λύπες τους? ΟΥΔΕΙΣ. Περιμένεις λοιπόν εσύ κύριε Θέμο να νομοθετήσουν οι αδιάφοροι και ψυχανώμαλοι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ?

Αλλαγή νοοτροπίας

Αποδοχή της παιδοφιλίας, δικαιολόγηση της παιδεραστίας, υιοθέτηση από γκέι ζευγάρια, αλλαγή φύλου και άλλα πολλά. Σίγουρα όλος αυτός ο μηδενισμός (αυτοί θα σας το πουν ελευθερίες) οδηγεί σίγουρα σε μια υγιή κοινωνία; Ξέρω, ξέρω, θα με πουν δεξιό. Εκεί μας έχουν καταντήσει. Όποιος λέει το λογικό να βαφτίζεται οπισθοδρομικός και "χαζός". Να ντρέπεσαι να υποστηρίξεις την άποψη σου, αν δεν είναι σύμφωνη με τη δικιά τους. Ερωτώ λοιπόν, ποιος είναι ο φασίστας;

Λογικός.

Σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, πχ Τσεχία, η παιδοφιλία γίνεται όλο και πιο αποδεκτή. Ισχυρίζονται οι διάφοροι παιδόφιλοι ότι ελκύονται από παιδιά κάτω των 12, φαντασιώνονται ανάλογα, αλλά δε θα πράξουν ποτέ λέει αυτές τις φαντασιώσεις. Και τυχαίνει και είναι δάσκαλοι και άλλα επαγγέλματα που έρχονται σε επαφή με παιδιά. Και τους λένε και μπράβο για αυτό. Ο χριστιανισμός και η δημοκρατία των δυτικών χωρών δεν είναι υπεύθυνη, εγώ το λέω ισοπέδωση κ.Αναστασιάδη. Λείπουν οι αξίες. Αν θα το ταύτιζα με κάτι, αυτό είναι αριστερές ιδεολογίες, και όχι χριστιανοδημοκρατίες. Και αυτή η ισοπέδωση και αποβλάκωση, μωρ' τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει. Κράξτε όσο θέλετε τώρα.

Γανυμήδης

Ο σεξουαλικός εκφυλισμός, η σεξουαλική βία, αναπτύσσεται πρώτα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον είναι δύσκολο να διαπιστωθεί. Από επιστημονικές στατιστικές μελέτες, αποδεικνύεται ότι οι δράστες είναι οι ίδιοι θύματα τέτοιων πράξεων! Το επιχείρημα "Γιατί μελετώ το κοράνι αγκαλιά με το ταλμούδ" είναι αστείο επιχήρημα διότι σε κοινωνίες με εθνο θρησκευτικό φανατισμό είναι πολύ δύσκολο να βγούν τέτοιες βρωμιές στην δημοσιότητα, ενδεχομένως το πρόβλημα να είναι πιο έντονο από τις Ευρωπαικές χώρες! Στην Ευρώπη τα ταμπού καταρρίφθηκαν, έτσι μπορούμε και μαθαίνουμε τις διαστάσεις του προβλήματος! Η αυτοδικία είναι θέμα χαρακτήρος την ασκεί μόνον αυτός που έχει ψυχή, το γενικό πρόβλημα όμως δεν λύνεται! Οι κρατικοί φορείς πρέπει να ενημερώνουν και να επικοινωνούν με τις οικογένειες προστατεύοντας τα παιδιά από τις σεξουαλική βία!

Τακης 57

Συγχαρητηρια στον κ. Θεμο για τις αποψεις του γιατι δεν ειχα ως τωρα καταλαβει ποσο εξυπνος και σωστος ειναι στις αποψεις του!!! επιτελους ενας ανθρωπος που συμφωνει οτι η Παιδεραστια πρεπει να τιμωρειται με θανατο γιατι κουραστηκαμε με τους ψυχανωμαλους παππουδες γιαγιαδες θειους πατεραδες, ξαδερφια που βιαζουν τα παιδια τους τα σκυλια τους τα εγγονια και τα ανηψια τους!!! Επιτελους να τους στειλουμε εκει που πρεπει στην Κολαση!!!Με καλυψε απολυτα το αρθρο σας και στο εξης θα σας διαβαζω! Οσο για τους ψευτοπροοδευτικους που δε πιστευετε στη θανατικη ποινη των βιαστων παιδιων και ζωων ενα εχω να πω ειστε οι τυποι που μακρια απο τον κ@ μου και οπου θελει ας ειναι. Οι υπερασπιστες των ψυχανωμαλων ειναι εξισου προβληματικά υπανθρωπα διποδα!!

Εκτέλεση δημοσίως

με συνοπτικές διαδικασίες σε παιδεραστές και δολοφόνους ανηλίκων. Και να παίρνουν σειρά οι απατεώνες των τραπεζων για την καταστροφή και φτωχοποίηση οικογενειών και νοικοκυραίων.

ΠΕΣΤΑ ΘΕΜΟ!!

ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΙΣΟΝ ΤΕΡΑΤΑ!!!ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ!!!ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!!ΜΠΡΑΒΟ ΘΕΜΟ!!!

κοψτε

ενα προτυπο ...... ηθικης ....... !!!!!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία