Διαδώστε: Έλληνας από τη... Μακρυνίτσα ο Μακρόν!
antipas

Γιάννης Αντύπας

Διαδώστε: Έλληνας από τη... Μακρυνίτσα ο Μακρόν!

Διαδώστε το, πριν το κατεβάζουν. Εμμανουέλ ίσον Μανόλης. Τυχαίο; Εμμανουέλ Μακρόν, Μανόλης Αντετοκούνμπο τυχαίο; Δε νομίζω. Ο Τσίπρας του μίλησε στον ενικό και δεν αντέδρασε.

Τυχαίο; Μίλησε και ελληνικά ο Μανόλης Μακρόνης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, με φόντο την Ακρόπολη. Θέλετε και άλλη απόδειξη; Οι συμφωνίες που θα υπογράψουν οι γαλλικές εταιρείες θα είναι μεταφρασμένες και στα ελληνικά. Σιγά μην είναι τυχαία όλα αυτά. 

Η επίσκεψη του Γάλλου προέδρου ξύπνησε για τα καλά μέσα μου την... περιέργεια. 

Κλείσιμο
Θα ήθελα να ήξερα, όλοι οι συριζαίοι που μεγάλωσαν με το όνειρο να αναθεωρήσουν την ελληνική ιστορία πως νιώθουν βλέποντας τον Τσίπρα να καμαρώνει δίπλα στον Ομπάμα και τον Μακρόν με φόντο την Ακρόπολη; Την οποία έχτισαν σκλάβοι, ενώ οι Αθηναίοι συζητούσαν, αλλά δεν το λέμε. 

Πως νιώθουν όλοι οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η σύζυγος του πρωθυπουργού, που ξεναγούν τους ξένους (έστω και με... ελληνική καταγωγή για τις ανάγκες του άρθρου) επισκέπτες της Ελλάδας (όχι των ιδίων όπως ίσως νομίζουν) και καμαρώνουν σαν τα γνωστά σκεπάρνια παρουσιάζοντας υποδομές που έγιναν με δανεικά ή χρήματα της ΕΕ ή δωρεές πλουσίων; 

Πως νιώθουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και οι διορισμένοι από την κυβέρνηση σε δημόσια ταμεία και υποδομές, που θα υπογράψουν με χαμόγελα το ξεπούλημα (όπως έλεγαν παλιά) της δημόσιας περιουσίας; Μήπως από μέσα τους θα κλαίνε, αλλά δε θα φαίνεται όπως συμβαίνει και στον... πρόσεχε τι τάζεις, τάζεις (όταν εμφανίζονται τα κορίτσια με τα ποτά); 

Όταν είχε έρθει ο Κλίντον η κακή κυβέρνηση έκλεισε όλους τους δρόμους για να τιμωρήσει του πολίτες. Επειδή ήταν δουλοπρεπής. Σήμερα το κάνει για να απελευθερώσει τους εργαζόμενους (που έμειναν στους δρόμους αντί να πάνε στις δουλειές τους) και να τιμωρήσει τους εργοδότες. 

Όταν είχε έρθει η Μέρκελ, επί Σαμαρά, ήθελε τα λεφτά μας. Τώρα ο Μανόλης ο Μακρόνης θα κάνει επενδύσεις στη χώρα που τον γέννησε (αλλά δεν το λέμε για να μην τον κάψουμε). Όταν οι προηγούμενοι συμφωνούσαν πωλούσαν κάτι, το ξεπουλούσαν. Τώρα το αξιοποιούμε. 

Δεν είναι κακό να αλλάζει κανείς απόψεις. Κακό είναι όταν το κάνει για την πάρτη του. Θα μου πείτε... τώρα Αντύπα ανακάλυψες τη συνωμοσία. Όταν λέγανε πως ο Σαρκοζί ήτανε Σαλονικιός δεν μίλαγες, Αλλά τότε δεν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Τυχαίο;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ