Έρευνα: Η τετραήμερη εργασία μπορεί να είναι το μέλλον στα εστιατόρια;

Έρευνα: Η τετραήμερη εργασία μπορεί να είναι το μέλλον στα εστιατόρια;

Σύμφωνα με νέα έρευνα του Reuters, η μείωση του χρόνου που περνούν οι εργαζόμενοι στο χώρο εργασίας τους αυξάνει την παραγωγικότητα περιορίζοντας το «σύνδρομο burnout», δηλαδή το αίσθημα της απόλυτης επαγγελματικής εξουθένωσης. Θα μπορούσε όμως κάτι τέτοιο να βρει εφαρμογή και στο χώρο της εστίασης;

estiatorio-575x383
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης