Γυρίστηκε 60 φορές: Η σκηνή του Poor Things που χρειάστηκε πάνω από 12 ώρες για να ολοκληρωθεί

Γυρίστηκε 60 φορές: Η σκηνή του Poor Things που χρειάστηκε πάνω από 12 ώρες για να ολοκληρωθεί

Το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου ετοιμάζεται για τα Όσκαρ κι εμείς ρίχνουμε φως σε μία από τις πιο δύσκολες σκηνές της ταινίας

Γυρίστηκε 60 φορές: Η σκηνή του Poor Things που χρειάστηκε πάνω από 12 ώρες για να ολοκληρωθεί
Η βραδιά των Όσκαρ πλησιάζει (11/3) κι εκεί η Ελλάδα περιμένει με αγωνία να δει τι θα κάνει το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου, το οποίο είναι υποψήφιο σε 11 διαφορετικές κατηγορίες. Δεν ξέρουμε πόσα χρυσά αγαλματίδια θα πάρει η ταινία, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως έκανε το ελληνικό κοινό να επιστρέψει στις κινηματογραφικές αίθουσες, αφού σάρωσε σε εισιτήρια.

Για όσους δεν το έχουν δει, δεν θα κάνουμε κάποιο σπόιλερ σχετικά με την πλοκή της ταινίας. Θα μιλήσουμε, ωστόσο, για μία από τις πιο δύσκολες σκηνές της, η οποία χρειάστηκε τουλάχιστον 12 ώρες γυρισμάτων. Μιλάμε για τη σκηνή που η Μπέλα, την οποία υποδύεται η Έμμα Στόουν, βρίσκεται στη Λισαβώνα μαζί με τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν, στο ρόλο του οποίου βλέπουμε τον εξαιρετικό Μαρκ Ράφαλο, και οι δυο τους ξεκινούν να χορεύουν.

Διαβάστε περισσότερα: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης