Youtuber έκανε το πιο ευφάνταστο spoiler σε φίλο του: Είχε την βοήθεια εννέα «καραφλών» ανδρών (vid)

Youtuber έκανε το πιο ευφάνταστο spoiler σε φίλο του: Είχε την βοήθεια εννέα «καραφλών» ανδρών (vid)

Προσοχή spoiler! Ένας Youtuber αποφάσισε να κάνει spoiler, για τον «Βασιλιά των Λιονταριών», σε φίλο του, με ένα αρκετά ξεχωριστό τρόπο

Screenshot_3
Αν δεν είστε από εκείνους τους ανθρώπους που κατά κάποιο τρόπο βρίσκουν ευχαρίστηση στο να καταστρέφουν την απόλαυση των άλλων ανθρώπων από δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, τότε μάλλον μισείτε το γεγονός, όταν ένας στενός φίλος ή ένα μέλος της οικογένειας σας προδίδει και σας λέει τι συμβαίνει σε μια σειρά πριν φτάσετε σε αυτό το σημείο της σειράς, γνωστό και ως spoiler.

Ο YouTuber Max Fosh σίγουρα το κάνει, και όταν πρόκειται να εκδικηθεί κάποιον, θεωρεί πως το spoiler είναι η χειρότερη τιμωρία. Στο κάτω-κάτω, μιλάμε για το άτομο που ήταν υποψήφιος για δήμαρχος του Λονδίνου μόνο και μόνο για να προσπαθήσει να πάρει περισσότερες ψήφους από τον αμφιλεγόμενο σχολιαστή Laurence Fox.



Ωστόσο, πριν από μερικούς μήνες, ο φίλος του Charlie αποφάσισε να αποκαλύψει τι συμβαίνει στο περιβόητο επεισόδιο «Red Wedding» της επιτυχημένης σειράς φαντασίας «Game of Thrones» και ο Fosh έγινε έξαλλος.


Έτσι, οπλισμένος με τη γνώση ότι ο Charlie σύντομα θα έβλεπε το μιούζικαλ The Lion King στο West End, ο Fosh αποφάσισε να πάρει το αίμα του πίσω, αλλά δεν τα κατάφερε μόνος του. «Αν έκλεινα 12 θέσεις στο θέατρο και έβαζα φαλακρούς άντρες να καθίσουν σε αυτές τις θέσεις, θα μπορούσα να γράψω ένα spoiler στα κεφάλια τους, ένα γράμμα τη φορά», είπε ο Fosh στην αρχή του βίντεο.

Κλείσιμο
Το σημαντικότερο spoiler για τον «Βασιλιά των Λιονταριών», φυσικά, είναι ότι ο μπαμπάς του Σίμπα, ο Μουφάσα, πεθαίνει. Κι έτσι, να 'το: «Ο Mufasa πεθαίνει» θα ήταν οι δύο λέξεις που θα γράφονταν στα κεφάλια εννέα φαλακρών ανδρών, με τον Fosh να εμπλέκεται κι αυτός, φυσικά.

«Έτσι, έκλεισα 11 θέσεις ακριβώς μπροστά από τη σκηνή για την παράσταση που θα παρακολουθούσε ο Τσάρλι» συνέχισε ο Fosh. Το αποτέλεσμα πραγματικά ξεχωριστό και σίγουρο, παρά το γεγονός ότι το spoil είναι αρκετή κακή συνήθεια, ο συγκεκριμένος δημιουργός περιεχομένου, το αξιοποίησε με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.


ΠΗΓΗ: GAZZETTA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης