Youtuber φέρθηκε σε αστυνομικό σα να είναι ο ίδιος… αστυνομικός και του έκανε «τις ίδιες ανόητες ερωτήσεις»

Youtuber φέρθηκε σε αστυνομικό σα να είναι ο ίδιος… αστυνομικός και του έκανε «τις ίδιες ανόητες ερωτήσεις»

Κυριολεκτικά «ψάρωσε» τον αξιωματικό. Τον ρωτούσε αν πίνει στη δουλειά και ότι πλέον είναι από έρευνα, αναγκάζοντάς τον να σηκωθεί να φύγει.

youtuber_policeboy
Ο youtuber Τζέιμς Φρίμαν είχε βαρεθεί να του κάνουν τις «ίδιες ανόητες ερωτήσεις» οι αστυνομικοί, κι έτσι αποφάσισε να πάρει το αίμα του πίσω. Πως; Υποδυόμενος ο ίδιος τον αστυνομικό και κάνοντας ο ίδιος αυτή τη φορά τις ερωτήσεις για να δει πως θα αντιδράσει ο πραγματικός αστυνομικός. Πείτε το «κοινωνικό πείραμα»!

Στο βίντεο που τράβηξε επισκέπτεται τον Μάικ Ζαρντέν έξω από το γραφείο του. Ο αστυνομικός βλεποντάς τον να τραβάει βίντεο τον ρώτησε «για τι είναι αυτό;» και πήγε κοντά του για να δει, ωστόσο ο Φρίμαν του είπε: «Εγώ κάνω τις ερωτήσεις. Που ήσουν σήμερα;«.

Ο αστυνομικός Ζαρντέν τον διακόπτει λέγοντάς του, «πρέπει να απαντήσεις στην ερώτησή μου γιατί είσαι στην ιδιοκτησία μου», ωστόσο κάπου τραύλισε και ο Φρίμαν βρήκε την ευκαιρία να του πει: «Είσαι μεθυσμένος; Γιατί μπερδεύεις τα λόγια σου σήμερα;».

Στη συνέχεια ανακρίνει τον αξιωματικό σχετικά με το πού ήταν και τι είχε κάνει κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του: «Έχεις πάει καθόλου στο μπαρ σήμερα;» με τον αξιωματικό της αστυνομίας, να τον ρωτάει: «ποιος είσαι;».

Κλείσιμο
Ο Φρίμαν του απάντησε πως είναι δημοσιογράφος έρευνας και αυτό που κάνει είναι να διερευνά… διεφθαρμένους αστυνομικούς. Και να που «ψάρωσε» τον αστυνομικό. Όχι για πολύ όμως, με τους τόνους να ανεβαίνουν για τα καλά.

Τον ρωτάει αν πίνει στη δουλειά ενώ ρωτάει και έναν συνάδελφό του, που είχε τυχαία, αν ήξερε που βρισκόταν όλη μέρα ο Ζαρντέν και αν πίνει στη δουλειά. Ο αξιωματικός εξερράγη και του είπε πως «είναι γελοίο αυτό» και έχει πέντε λεπτά να φύγει από κει, γιατί είναι σε ιδιωτική περιουσία.

Ο youtuber του είπε να σκάσει και να ξεκουμπιστεί από εκεί γιατί είναι στην… ιδιοκτησία του και στη συνέχεια είπε στον αστυνομικό: «Πάρε πίσω τον πισινό σου και πήγαινε πίσω στο γραφείο σου και κάνε τη δουλειά σου» ενώ μετά του λέει: «Σταμάτησες να πίνεις στη δουλειά;».

Ο αστυνομικός δεν βγάζει άκρη και σηκώνεται να φύγει με τον youtuber να μην του μιλάει… κολακευτικά και να του λέει: «Πάρε τον πισινό σου και τράβα εκεί μέσα, μην κοιτάς εδώ» ενώ στη συνέχεια του επαναλαμβάνει: «Πίνεις ακόμα στη δουλειά; Θα σε προσέχω, είσαι υπό έρευνα».

Τρελό πραγματικά…

Asking Cops The Same Silly Questions They Ask Us


Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης