Αμερικανικές εκλογές: Δεν συμπαθούν ούτε τον Τραμπ ούτε και Μπάιντεν οι 7 στους 10 Ρώσους

Αμερικανικές εκλογές: Δεν συμπαθούν ούτε τον Τραμπ ούτε και Μπάιντεν οι 7 στους 10 Ρώσους

Καμία αλλαγή δεν θα επιφέρει στις σχέσεις της Ρωσίας με τις ΗΠΑ, όποιος κι αν εκλεγεί πρόεδρος, σύμφωνα με το 63% των Ρώσων που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Εθνικού κέντρου μελέτης της κοινής γνώμης

trump_biden_main
Η πλειοψηφία των Ρώσων θεωρεί ότι το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ δεν θα επηρεάσει τις ρώσο - αμερικανικές σχέσεις, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το Εθνικό κέντρο μελέτης της κοινής γνώμης (VICIOM), όπως δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος πολιτικής ανάλυσης του Κέντρου Μιχαήλ Μαμόνοφ.

«Στο ερώτημα, θα ήταν καλύτερο για τη Ρωσία να νικήσει στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές ο Ντόναλντ Τραμπ ή ο Τζο Μπαϊντεν, το 20% απάντησε ότι θα ήταν καλύτερο αν νικούσε ο Τραμπ. Όμως, θέλω να υπογραμμίσω ότι το 63% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι αυτό δεν έχει σημασία για τη Ρωσία και τις σχέσεις μας (με τις ΗΠΑ)», δήλωσε ο Μαμόνοφ.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 11% των ερωτηθέντων δεν απάντησε στο παραπάνω ερώτημα. Το 4% δήλωσε ότι η νίκη του Μπάιντεν θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις των δύο χωρών, ενώ το 69% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν συμπαθεί κανέναν από τους δύο υποψηφίους, ούτε τον Τραμπ ούτε τον Μπάιντεν.

Ο Μαμόνοφ παρατήρησε ότι το 85% των ερωτηθέντων «στον ένα ή στον άλλο βαθμό» παρακολουθούσε την προεκλογική εκστρατεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά μόνο το 3-4% δήλωσε ενδιαφέρον για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της VICIOM αυτό που άρεσε στους Ρώσους στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές ήταν «η ζωντάνια, η ενεργητικότητα και τα στοιχεία θεατρικότητας». Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου σε δείγμα 1600 ατόμων.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ο Μπόρατ εξόργισε τους Μουσουλμάνους της Γαλλίας - Δείτε γιατί

Κορωνοϊός: Lockdown ανακοινώνει στις 12 ο Μητσοτάκης: Έρχεται ξανά το SMS, απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00

Πώς θα συνεχιστούν τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια: H Νίκη Κεραμέως εξηγεί στο protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network