Πώς θα φτιάξεις στην κοπέλα σου το τέλειο δείπνο

Πώς θα φτιάξεις στην κοπέλα σου το τέλειο δείπνο

«Ο έρωτας περνάει από το στομάχι», λέει η γνωστή σε όλους μας λαϊκή ρήση. Αυτό είναι μία μεγάλη αλήθεια. 

Πώς θα φτιάξεις στην κοπέλα σου το τέλειο δείπνο
Όταν, λοιπόν, ένας άνδρας θέλει να εντυπωσιάσει την γυναίκα για την οποία ενδιαφέρεται, δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τίποτε καλύτερο από ένα ρομαντικό δείπνο στον χώρο του.

Από την σκέψη στην πράξη, ωστόσο, υπάρχουν αρκετές δυσκολίες. Πέρα από το σκηνικό μίας ρομαντικής βραδιάς, το οποίο -κατά παράδοση- συνθέτουν αρωματικά κεριά και απαλή μουσική, το κυρίως πιάτο που θα κοσμήσει το τραπέζι είναι ο... μεγαλύτερος μπελάς για πολλούς άνδρες.

Κλείσιμο
Όταν, μάλιστα, δεν ξέρεις καλά τον άλλον, ο φόβος για μία λάθος επιλογή που δεν θα ικανοποιεί τον ουρανίσκο του αρχίζει να σε κυριεύει. Μία εύκολη, θρεπτική και κυρίως νόστιμη λύση είναι να μετατραπείτε σε... Ιταλό σεφ, μαγειρεύοντας στην καλή σας μία μοναδική μακαρονάδα! Σε ποιον, άλλωστε, δεν αρέσουν τα μακαρόνια; Επίσης, αν δεν διαθέτετε πολύ χρόνο, αλλά και στοιχειώδεις γνώσεις μαγειρικής, αυτή είναι η επιλογή που δεν θα σας προδώσει και κυρίως θα σας ανεβάσει πολύ ψηλά στα μάτια της γυναίκας που θέλετε να εντυπωσιάσετε, χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία.



Τα μακαρόνια δεν είναι μόνο άσπρα ή μαύρα. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά είδη μακαρονιών: πολύχρωμα, γεμιστά, με αυγά ή καρότο, χωρίς γλουτένη, από σιμιγδάλι κ.ό.κ.. Μακαρόνια για... μακαρονάδες όλων των γούστων, φτιαγμένα με αγάπη και αγνά υλικά από την ελληνική γη, μπορείτε να βρείτε στα προϊόντα της «Μέλισσας».

Είτε επιλέξετε πένες τρικολόρε είτε τορτελίνια είτε το κλασσικό σπαγγέτι, η «Μέλισσα» σε κάθε της συσκευασία σάς αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για να πετύχετε το τέλειο σημείο βρασμού, ώστε να απελευθερωθούν όλα εκείνα τα μοναδικά στοιχεία που θα απογειώσουν τη γεύση των ξεχωριστών της προϊόντων.

Φυσικά, πέρα από τις απαραίτητες πληροφορίες για τα θρεπτικά συστατικά των μακαρονιών που θα επιλέξετε, η εταιρεία έχει φροντίσει σε ό,τι κι αν διαλέξετε να σάς προσφέρει ιδέες για την σάλτσα που δένει τέλεια με το εκάστοτε προϊόν. Ετσι, δεν θα χρειαστείτε να δαπανήσετε ώρες στο Ιντερνετ αναζητώντας συνταγές.

Επειδή, όμως, η υπόθεση της σάλτσας που θα επιλέξετε είναι εξίσου δύσκολη, υπάρχουν λύσεις που θα σας «λύσουν» τα χέρια. Γιατί, τι μπορείς να κάνεις εάν παρόλο που ακολούθησες πιστά μία συνταγή σού πέσει περισσότερο αλάτι ή πιπέρι; Μάλλον να την πετάξεις και να προσπαθήσεις να την φτιάξεις από την αρχή. Μην ανησυχείς.



Η «Μέλισσα» έχει φροντίσει και για αυτό με τη σειρά της «Primo Gusto». Πρόκειται για εξαιρετικές σάλτσες φτιαγμένες από ποιοτικά, αγνά συστατικά και χωρίς συντηρητικά. Για το λόγο αυτό η γεύση τους είναι ασύγκριτα γεμάτη και φρέσκια με έντονη τη μεσογειακή ταυτότητα.

Η βάση των συστατικών είναι το ελαιόλαδο και η τομάτα και άλλα υλικά ανάλογα με την γεύση που θα επιλέξετε. Πέστο, Ναπολιτάνα, Αραμπιάτα και Μεσογειακή είναι μερικές από αυτές. Ολες τους ταιριάζουν απόλυτα με όλα τα είδη μακαρονιών και εγγυώνται ένα αξέχαστο συνδυασμό γεύσεων που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς. Και το κυριότερο; Μέσα σε ελάχιστα λεπτά έχουν ζεσταθεί και είναι άμεσα έτοιμες για σερβίρισμα. Και πάλι, βέβαια, κάτι λείπει από το τραπέζι σας.

Φροντίσατε για το σκηνικό, το μενού, αλλά κάτι ξεχάσατε και αυτό δεν είναι τα λουλούδια. Οσο νόστιμη και αν είναι η μακαρονάδα σας δεν μπορείτε να στήσετε ένα δείπνο χωρίς να έχετε δώσει τη δέουσα προσοχή στο... μαγικό υγρό που θα γεμίσει τα ποτήρια σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν μπορείς να εντυπωσιάσεις τον άλλο ούτε να ζήσεις μία αξέχαστη βραδιά εάν τζουγκρίζεις μαζί του με νερό.

Τι δένει περισσότερο με τα μακαρόνια; Μα, φυσικά, το κρασί. Το λευκό κρασί όπως ο Μικρός Βοριάς Λευκός ή ένα απαλό ροζέ όπως ο Μικρός Βοριάς Ροζέ είναι η καλύτερη επιλογή. Κρασιά μοναδικής ποιότητας και ξεχωριστής γεύσης, μπορείτε να βρείτε στις ποικιλίες κρασιού Ρούβαλης. Τα παραπάνω κρασιά είναι φτιαγμένα με μεράκι και με γνώμονα να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα όσο απαιτητικά κι αν είναι αυτά, ενώ η σχέση ποιότητας και η τιμής είναι άριστη. Αν δεν ξέρεις ποιο κρασί ταιριάζει με τα ζυμαρικά, σου λύνουμε τις απορίες ΕΔΩ.



«Οἶνος εὐφραίνει καρδίαν», έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Αυτό σε ελεύθερη απόδοση σημαίνει πως το κρασί είναι ένας ανεκτίμητος φίλος για την καρδιά και σύμμαχός σας για να ξεκλειδώσετε τα συναισθήματα της γυναίκας που σας ενδιαφέρει. Πιο απλά, με το κρασί θα έχετε και τον... Θεό Διόνυσο στο τραπέζι σας, ενώ με τη μακαρονάδα πέρα από την πρόσκληση που θα απευθύνετε στην φίλη σας θα καταφέρετε να... γευματίσει μαζί σας και η Θεά Αφροδίτη.

"Ψήθηκες;" Διάβασε τις συμβουλές του Νίκου για ένα αξέχαστο τραπέζι με κρασί και ζυμαρικά και διάλεξε εδώ τα καλύτερα "πολεμοφόδια" για να γίνεις μετρ του είδους. Πρόσεξε όμως μην το παρακάνεις, αυτές είναι μερικές συμβουλές για το πως να φας τα αγαπημένα σου ζυμαρικά χωρίς να παχύνεις.

Καλή επιτυχία!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης