Όσο ζεσταίνεστε τόσο εξοικονομείτε, με τις έξυπνες αντλίες θερμότητας της Carrier

Όσο ζεσταίνεστε τόσο εξοικονομείτε, με τις έξυπνες αντλίες θερμότητας της Carrier

Πως μπορεί η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία να σας βοηθήσει να ζεστάνετε οικονομικά το σπίτι σας;

Όσο ζεσταίνεστε τόσο εξοικονομείτε, με τις έξυπνες αντλίες θερμότητας της Carrier
Η προηγμένη τεχνολογία που έχει ενσωματωθεί στις αντλίες θερμότητας Carrier 30AWH, εξασφαλίζει εξαιρετικά υψηλό βαθμό ενεργειακής απόδοσης και προσφέρει θέρμανση, ζεστό νερό αλλά και δροσιά το καλοκαίρι.

Τι είναι η Αντλία Θερμότητας;
Η αντλία θερμότητας χρησιμοποιεί το περιβάλλον για να θερμάνει ή να ψύξει ένα χώρο. Το καλοκαίρι αφαιρεί (αντλεί) θερμότητα από τον εσωτερικό χώρο και την αποβάλλει στο περιβάλλον. Αντίθετα το χειμώνα παίρνει (αντλεί) θερμότητα από το εξωτερικό περιβάλλον και τη μεταφέρει στον εσωτερικό χώρο. Δεν χρησιμοποιεί την ηλεκτρική ενέργεια για τη δημιουργία θέρμανσης ή ψύξης αλλά για την άντληση της θερμότητας και γι’ αυτό είναι πιο οικονομική.


Προηγμένη υβριδική τεχνολογία για υψηλή ενεργειακή απόδοση

Κλείσιμο
Οι αντλίες θερμότητας Carrier 30AWH είναι πραγματικά έξυπνες! Είναι εξοπλισμένες με επεξεργαστή και ψηφιακό ελεγκτή GMC και συνδυάζουν δύο ηλεκτρονικές παραμέτρους διαχείρισης, Pulse Amplitude Modulation (PAM) και Pulse Width Modulation (PWM), για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του συμπιεστή σε όλες τις συνθήκες λειτουργίας. 

Έτσι, ο υβριδικής τεχνολογίας συμπιεστής Twin-Rotary DC Inverter μπορεί να επιτύχει γρήγορα την επιθυμητή θερμοκρασία και να τη διατηρήσει με ασυναγώνιστη ενεργειακή απόδοση. 

Με πιο απλά λόγια, μπορείτε να έχετε θέρμανση, ζεστό νερό για το νοικοκυριό αλλά και ψύξη το καλοκαίρι χωρίς να αδειάζει το πορτοφόλι! 

Ψηφιακός χειρισμός και παρακολούθηση μέσω internet
Το χειριστήριο έχει μεγάλη οθόνη για να βλέπετε όλες τις ρυθμίσεις λειτουργίας. Επίσης, με τη μοναδική λειτουργία “Touch N’ Go” αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού και το σύστημα θα φροντίσει μόνο του για ένα άνετο περιβάλλον με την ελάχιστη δυνατή κατανάλωση.
Για επαγγελματικές εφαρμογές, υπάρχει η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου και ρύθμισης της λειτουργίας μέσω internet.

Απεριόριστες δυνατότητες
Με μικρό μέγεθος και εύκολη εγκατάσταση, είναι κατάλληλες τόσο για διαμερίσματα ή εξοχικές κατοικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους όπως ιατρεία, εστιατόρια και ξενοδοχεία. 

Μπορούν να συνδεθούν με θερμαντικά σώματα δαπέδου, οροφής, ψευδοροφής, ενδοδαπέδια συστήματα και ηλιακούς συλλέκτες για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και οικονομία σε υφιστάμενα ή νέα συστήματα θέρμανσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.ahi-carrier.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης