Οικονομικές και οικολογικές λύσεις οικιακής θέρμανσης

Οικονομικές και οικολογικές λύσεις οικιακής θέρμανσης

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν πιο οικονομικές και οικολογικές λύσεις οικιακής θέρμανσης, αφού τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης κοστίζουν αρκετά, ενώ δεν είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Έτσι συχνά στρέφονται προς τις αντλίες θερμότητας.

Οικονομικές και οικολογικές λύσεις οικιακής θέρμανσης
Αρχή λειτουργίας της αντλίας θερμότητας
Οι αντλίες θερμότητας αέρος νερού θεωρούνται ανανεώσιμη πηγή θέρμανσης και ψύξης, καθώς αντλούν τη μεγαλύτερη ποσότητα ενέργειας που αποδίδουν από το περιβάλλον, σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης που καίνε ορυκτά καύσιμα όπως πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Λειτουργούν ως μηχανές απορρόφησης και συγκέντρωσης ενέργειας από τον αέρα του περιβάλλοντος, την οποία διοχετεύουν στο ψυκτικό μέσο για την παραγωγή θέρμανσης στους εσωτερικούς χώρους, καταναλώνοντας ένα πολύ μικρό ποσοστό ενέργειας (1/3 της ονομαστικής τους ισχύος). Έτσι ως μηχανές χρήσης ανανεώσιμης ενέργειας μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας και ελαχιστοποιούν τις εκπομπές CO2.

Αντλίες Θερμότητας Versati της GREE
Οι αντλίες θερμότητας Versati της εταιρείας GREE αποτελούν την πλέον ιδανική λύση για τις ενεργειακές προκλήσεις του μέλλοντος, καθώς μπορούν με αξιοπιστία να σας προσφέρουν απόλυτη θερμική άνεση (κλιματισμό του χώρου και ζεστό νερό χρήσης) όλες τις εποχές του χρόνου.


Κλείσιμο
Έως 73% εξοικονόμηση ενέργειας για την παραγωγή ζεστού νερού σε σχέση με την ηλεκτρική αντίσταση.

Ολοκληρωμένο σύστημα θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης
Οι μονάδες Versati είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν ψύξη σαν ένα κεντρικό σύστημα κλιματισμού και ζεστό νερό χρήσης, ταυτόχρονα διαθέσιμο κάθε στιγμή, ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες του έτους. Είναι μία λύση όλα σε ένα.

Πλεονεκτήματα του συστήματος Versati: Απόλυτη θερμική άνεση κάθε εποχή χάρη στη δυνατότητα επιλογής από πλήθος λειτουργιών, συνδυασμού λειτουργιών και ειδικών λειτουργιών που μπορεί να εκτελέσει ο ευφυής ελεγκτής της μονάδας.
Δυνατότητα σύνδεσης σε σύστημα ηλιακού συλλέκτη: Με τη χρήση των δοχείων διπλής ενέργειας, το σύστημα μπορεί να συνδεθεί σε σύστημα ηλιακού συλλέκτη για την εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας στην παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.
2stagecompressor: Με μοναδική τεχνολογία συμπίεσης 2 σταδίων, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.



Μεγάλο εύρος θερμοκρασίας περιβάλλοντος λειτουργίας της μονάδας: Υιοθετώντας την τεχνολογία DC Inverter, η εξωτερική μονάδα μπορεί να αποδίδει σε οποιαδήποτε λειτουργία κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες περιβάλλοντος.

Ευελιξία στην εγκατάσταση: Το σύστημα Versati διαθέτει μεγάλη ευελιξία στην εγκατάσταση, καθώς μπορεί να συνδυαστεί με τους περισσότερους τύπους θέρμανσης όπως ενδοδαπέδιο κύκλωμα σωληνώσεων, σώματα χαμηλών θερμοκρασιών και τερματικές μονάδες νερού.
Επιλέξτε την αντλία θερμότητας Versati που ταιριάζει στο χώρο σας και απολαύστε ασύγκριτη οικονομία κάθε εποχή του έτους.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης