Η επανάσταση στην κουζίνα

koyzina

Πώς να αξιοποιήσετε τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ενώ πειραματίζεστε με νέες γεύσεις στην κουζίνα σας

Πώς να αξιοποιήσετε το χρόνο σας στην κουζίνα σας, ενώ πειραματίζεστε με νέες γεύσεις
Η ροή της θερμότητας που παράγεται από τις καινοτόμες αντιστάσεις κατευθύνεται με εξαιρετική ακρίβεια μόνον όταν απαιτείται πραγματικά, περιορίζοντας την απώλεια θερμότητας και διατηρώντας τη θερμοκρασία σταθερή. Το αποτέλεσμα είναι ένα τέλειο μαγείρεμα με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και ελάχιστο χρόνο προθέρμανσης.

20% εξοικονόμηση ενέργειας

Η τεχνολογία
DCT μόνο από την Franke, καθιστά εφικτό το μαγείρεμα οποιασδήποτε συνταγής καταναλώνοντας μόνο 1.5kW, επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε πλήρως την ενέργεια που προέρχεται από εναλλακτικές και ανανεώσιμες πηγές

Ο απόλυτος έλεγχος της θερμότητας

Ο ηλεκτρονικός έλεγχος καθιστά δυνατή την ανεξάρτητη και αυτόνομη λειτουργία των θερμαντικών στοιχείων DCT, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε πλήρως τη συγκέντρωση και την κατεύθυνση της θερμότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις ψησίματος των υλικών και της συνταγής.

Μικρότερος χρόνος ψησίματος

Με την τεχνολογία DCT, η προθέρμανση του φούρνου είναι περιττή: ο διερχόμενος κρύος αέρας θερμαίνεται αμέσως καθώς διέρχεται μέσα από τα νέα θερμαντικά στοιχεία και ο χρόνος ψησίματος μειώνεται κατά 25% σε σύγκριση με τους συμβατικούς φούρνους.

Τέλειο ψήσιμο

Οι ατελείωτοι συνδυασμοί που προσφέρονται από τα θερμαντικά στοιχεία DCT περιλαμβάνουν συγκεκριμένες λειτουργίες με διαφοροποιημένες ζώνες θέρμανσης, επιτρέποντας το ταυτόχρονο ψήσιμο διαφορετικών φαγητών χωρίς τον κίνδυνο να ανακατευτούν οι γεύσεις ή τα αρώματά τους.

Αποκτήστε τον φούρνο με τεχνολογία DCT Franke και κάντε το μαγείρεμα απόλαυση!!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία