Διακοσμήστε το δωμάτιο του παιδιού σας ανάλογα με το ζώδιο του

Διακοσμήστε το δωμάτιο του παιδιού σας ανάλογα με το ζώδιο του

Έρχεται το μωρό σας! Αν ετοιμάζεται το παιδικό του δωμάτιο και αναρωτιέστε πώς να το διαμορφώσετε, τι θα του αρέσει, ποια χρώματα θα του κεντρίζουν τη φαντασία χωρίς να το ενοχλούν τότε πιθανώς το άρθρο που ακολουθεί θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα.

kounia_mesa
Κάθε ζώδιο σύμφωνα με την αστρολογία έχει συγκεκριμένα χρώματα τα οποία προτιμά και σίγουρα αισθάνεται καλύτερα σε δωμάτιο προσαρμοσμένο σε όσα του αρέσουν. Βρείτε το ζώδιο λοιπόν και ονειρευτείτε το χωρίς περιορισμούς.


Κριός

Οι Κριοί είναι μαχητές, τρομερά δυναμικοί, αγαπούν τις προκλήσεις, έχουν φλογερή προσωπικότητα και βρίσκονται διαρκώς σε μια πρόκληση. Σαν ζώδιο συνδέονται με τη φωτιά και έτσι προτιμούν χρώματα συνδεδεμένα με αυτή όπως οι κόκκινες αποχρώσεις. Αν θέλετε να προσθέσετε φυσικά υλικά τότε επιλέξτε τσιμέντο σε μια μικρή γλάστρα στο παράθυρο ή σε ένα ραφάκι και μικρά κακτάκια που αντικατοπτρίζουν απόλυτα τη δυναμική του ζωδίου.

krios1



Ταύρος

Οι Ταύροι είναι ζώδια που έχουν πάντοτε στόχους, αισθαντικοί, υπομονετικοί και αγαπούν την άνεση. Το ιδανικό γι’ αυτούς δωμάτιο είναι ζεστό, με γήινα χρώματα, αποχρώσεις του πράσινου και του καφέ. Ασφαλή επιλογή χρώματος είναι τα παστέλ (μπλε, ροζ, πράσινο) και το λευκό. Βάλτε ξύλινα έπιπλα και

Κλείσιμο
tauroi





Δίδυμος

Ζώδιο του αέρα, με διαρκή τάση αναζήτησης του νέου και της αλλαγής. Οι δίδυμοι είναι ευχάριστες προσωπικότητες  που τους ταιριάζουν χρώματα όπως το μπλε, οι ρίγες, οι βούλες και οι ταπετσαρίες. Βάλτε χρώμα και προσθέστε σε έναν τοίχο ταπετσαρία κρατώντας και τις δυο πλευρές του ζωδίου ευχαριστημένες. 



didumos




Καρκίνος

Για την προσωπικότητα του ζωδίου του νερού μπορούμε να πούμε ότι είναι χαμένη στις διαθέσεις, τρυφερή, με κρυμμένη δύναμη και έντονα συναισθήματα. Ιδανικά χρώματα του ζωδίου αποτελούν οι απαλές αποχρώσεις του γκρι, το κρεμ και το σπασμένο λευκό. Ένα αποτέλεσμα πολυτελές θα βοηθήσει τους καρκίνους να αφεθούν στα συναισθήματα τους και να ενδυναμώσουν τη συναισθηματική τους δύναμη.

karkinos


Λιοντάρι

Ζώδια περήφανα, εκδηλωτικά, με μεγάλη καρδιά, παθιασμένα, λάτρεις της περιπέτειας και του ρίσκου.
Η φωτιά χαρακτηρίζει το ζώδιο και έτσι τα χρώματα που του ταιριάζουν είναι το απαλό χρυσό, το κόκκινο, το πορτοκαλί και το απαλό κίτρινο. Χρησιμοποιήστε τα και δημιουργήστε μια παλέτα ιδανική για το ζώδιο. Ένα έντονο, ζωηρό αποτέλεσμα θα ενθουσιάζει το παιδί σας κάθε μέρα.

liodari




Παρθένος

Οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου. Το παιδί σας μάλλον θα είναι απαιτητικό, ευσυνείδητο, με έντονη κριτική σκέψη και τρομερά εύγλωττο. Τα χρώματα που ταιριάζουν στο ειλικρινές αυτό ζώδιο είναι τα βασικά χρώματα όπως το μπλε, το πράσινο και το κίτρινο καθώς επίσης το λουλακί και το χρυσό του αγρού. Αν δε τα συνδυάσετε με γεωμετρικά σχέδια τότε θα χτυπήσετε διάνα.

par8enos




Ζυγός
Πρόκειται για τα ζώδια με την καλύτερη αισθητική και σίγουρα αν προετοιμάσετε το δωμάτιο τους με ιδιαίτερη έμφαση στο design θα το εκτιμήσουν. Θέλουν αρμονικά χρώματα δεμένα με τα έπιπλα χωρίς υπερβολές αλλά καθόλου μα καθόλου βαρετά. Ιδανικές επιλογές χρωμάτων είναι οι αποχρώσεις του μπλε, το κυανό, το μπλε μαρέν καθώς επίσης το χρώμα της ώχρας και φυσικά το λευκό. Έχετε έναν λάτρη της διακόσμησης οπότε δώστε τον καλύτερο σας εαυτό.


zugos



Σκορπιός
Ένα ζώδιο με χαρακτηριστικά τη σχολαστικότητα, την μαγεία που εκπέμπει και ελαφρά μυστικοπαθές. Επιλέξτε τα έντονο καφέ, κόκκινο, βουργουνδί και το μαρόν. Επίσης, όσο κι αν σας εκπλήσσει το μαύρο θα ενθουσίαζε ένα παιδί σκορπιό. Επιλέξτε έξυπνα και δημιουργήστε ένα έντονο αποτέλεσμα.


skorpios


Τοξότης
Το βασιλικό μπλε, το κόκκινο, το πορτοκαλί, το κίτρινο και το μωβ είναι τα χρώματα που θα ταίριαζαν στον χαρούμενο, αθλητικό, λάτρη των ταξιδιών Τοξότη.
Από όλα σας προτείνουμε το μωβ καθώς ιντριγκάρει την περιέργεια του και την διακαή ανάγκη του να εξερευνάει την φύση.

toksotis



Υδροχόος
Ο φέρων νερό τι χρώμα δωμάτιο θα επέλεγε; Ανθρωπιστής, οραματιστής με μια φινέτσα είναι ο υδροχόος και τα χρώματα που του ταιριάζουν είναι τα μεταλλικά όπως το ασημί και το χρυσό, οι ελεκτρίκ ή οι νέον αποχρώσεις του πράσινου, του μπλε και του βιολετί. Ένας οραματιστής άλλωστε μόνο εκκεντρικά χρώματα θα επέλεγε για να τον ωθούν να ξεπεράσει τα όρια του.


ix8us



Ιχθύς

Αν το παιδί σας είναι «ψαράκι» τότε ετοιμαστείτε για ένα γοητευτικό, αιθέριο χαρακτήρα με κλίση προς τις τέχνες, τη μουσική ή τον χορό.
Ιριδίζουσες αποχρώσεις, περλέ, καθαρό ροζ, γαλάζιο του ουρανού και του ωκεανού είναι οι παλέτες μέσα από τις οποίες θα βρείτε πώς θα βάψετε και θα διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο.


zodia



Όποια απόφαση και αν πάρετε να θυμάστε ότι όλα τα παιδιά χρειάζονται να έχουν τον προσωπικό τους χώρο ιδιαίτερα σε κάποιες στιγμές, επομένως χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο το οποίο θα αποτελεί το «καταφύγιο» τους μέχρι την ενηλικίωση τους.

Σημείο «κλειδί» στην επιλογή του χρώματος είναι …τα χρώματα που θα επιλέξετε να είναι Πιστοποιημένα Οικολογικά.

Να φέρουν, με άλλα λόγια, την «Μαργαρίτα», την πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα οικολογικά προϊόντα. Η λεπτομέρεια αυτή είναι σημαντική, καθώς επιλέγοντας πιστοποιημένα οικολογικά χρώματα, διασφαλίζετε ένα καλύτερο-καθαρότερο περιβάλλον για τους χώρους του σπιτιού σας. Πιο αναλυτικά:

• Τα οικολογικά χρώματα ΔΕΝ εμπεριέχουν επικίνδυνες ουσίες για τον άνθρωπο και το περιβάλλον-όπως βαρέα μέταλλα, καρκινογόνες ή τοξικές ουσίες.

• Ρυπαίνουν ελάχιστα το περιβάλλον και βοηθούν στην προστασία του.

• Εξασφαλίζουν ασφαλές βάψιμο χωρίς αναθυμιάσεις.

• Φέρουν Πιστοποίηση από την ΕΕ, καθώς έχουν αξιολογηθεί για τις ιδιότητες τους -σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές- από ανεξάρτητα εργαστήρια.

• Εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

• Εχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.


Η Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων VECHRO, είναι η Νο1 εταιρεία σε Πωλήσεις και Πιστοποιήσεις Οικολογικών προϊοντων από το 2003 έως και σήμερα, ενώ ο αριθμός ρεκόρ των 96 Πιστοποιήσεων Οικολογικών προϊοντων, κατατάσσει την εταιρεία ανάμεσα στις κορυφαίες της Ευρώπης - μία σημαντική διάκριση (εκτός από την VECHRO) και για την χώρα μας γενικότερα. Περισσότερα για την VECHRO και τα προϊοντα της θα βρείτε εδώ: www.vechro.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ