Διακοσμήστε το δωμάτιο του παιδιού σας ανάλογα με το ζώδιο του

kounia_mesa

Έρχεται το μωρό σας! Αν ετοιμάζεται το παιδικό του δωμάτιο και αναρωτιέστε πώς να το διαμορφώσετε, τι θα του αρέσει, ποια χρώματα θα του κεντρίζουν τη φαντασία χωρίς να το ενοχλούν τότε πιθανώς το άρθρο που ακολουθεί θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα.

Κάθε ζώδιο σύμφωνα με την αστρολογία έχει συγκεκριμένα χρώματα τα οποία προτιμά και σίγουρα αισθάνεται καλύτερα σε δωμάτιο προσαρμοσμένο σε όσα του αρέσουν. Βρείτε το ζώδιο λοιπόν και ονειρευτείτε το χωρίς περιορισμούς.


Κριός

Οι Κριοί είναι μαχητές, τρομερά δυναμικοί, αγαπούν τις προκλήσεις, έχουν φλογερή προσωπικότητα και βρίσκονται διαρκώς σε μια πρόκληση. Σαν ζώδιο συνδέονται με τη φωτιά και έτσι προτιμούν χρώματα συνδεδεμένα με αυτή όπως οι κόκκινες αποχρώσεις. Αν θέλετε να προσθέσετε φυσικά υλικά τότε επιλέξτε τσιμέντο σε μια μικρή γλάστρα στο παράθυρο ή σε ένα ραφάκι και μικρά κακτάκια που αντικατοπτρίζουν απόλυτα τη δυναμική του ζωδίου.

krios1Ταύρος

Οι Ταύροι είναι ζώδια που έχουν πάντοτε στόχους, αισθαντικοί, υπομονετικοί και αγαπούν την άνεση. Το ιδανικό γι’ αυτούς δωμάτιο είναι ζεστό, με γήινα χρώματα, αποχρώσεις του πράσινου και του καφέ. Ασφαλή επιλογή χρώματος είναι τα παστέλ (μπλε, ροζ, πράσινο) και το λευκό. Βάλτε ξύλινα έπιπλα και

tauroi

Δίδυμος

Ζώδιο του αέρα, με διαρκή τάση αναζήτησης του νέου και της αλλαγής. Οι δίδυμοι είναι ευχάριστες προσωπικότητες  που τους ταιριάζουν χρώματα όπως το μπλε, οι ρίγες, οι βούλες και οι ταπετσαρίες. Βάλτε χρώμα και προσθέστε σε έναν τοίχο ταπετσαρία κρατώντας και τις δυο πλευρές του ζωδίου ευχαριστημένες. didumos
Καρκίνος

Για την προσωπικότητα του ζωδίου του νερού μπορούμε να πούμε ότι είναι χαμένη στις διαθέσεις, τρυφερή, με κρυμμένη δύναμη και έντονα συναισθήματα. Ιδανικά χρώματα του ζωδίου αποτελούν οι απαλές αποχρώσεις του γκρι, το κρεμ και το σπασμένο λευκό. Ένα αποτέλεσμα πολυτελές θα βοηθήσει τους καρκίνους να αφεθούν στα συναισθήματα τους και να ενδυναμώσουν τη συναισθηματική τους δύναμη.

karkinos


Λιοντάρι

Ζώδια περήφανα, εκδηλωτικά, με μεγάλη καρδιά, παθιασμένα, λάτρεις της περιπέτειας και του ρίσκου.
Η φωτιά χαρακτηρίζει το ζώδιο και έτσι τα χρώματα που του ταιριάζουν είναι το απαλό χρυσό, το κόκκινο, το πορτοκαλί και το απαλό κίτρινο. Χρησιμοποιήστε τα και δημιουργήστε μια παλέτα ιδανική για το ζώδιο. Ένα έντονο, ζωηρό αποτέλεσμα θα ενθουσιάζει το παιδί σας κάθε μέρα.

liodari
Παρθένος

Οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου. Το παιδί σας μάλλον θα είναι απαιτητικό, ευσυνείδητο, με έντονη κριτική σκέψη και τρομερά εύγλωττο. Τα χρώματα που ταιριάζουν στο ειλικρινές αυτό ζώδιο είναι τα βασικά χρώματα όπως το μπλε, το πράσινο και το κίτρινο καθώς επίσης το λουλακί και το χρυσό του αγρού. Αν δε τα συνδυάσετε με γεωμετρικά σχέδια τότε θα χτυπήσετε διάνα.

par8enos
Ζυγός
Πρόκειται για τα ζώδια με την καλύτερη αισθητική και σίγουρα αν προετοιμάσετε το δωμάτιο τους με ιδιαίτερη έμφαση στο design θα το εκτιμήσουν. Θέλουν αρμονικά χρώματα δεμένα με τα έπιπλα χωρίς υπερβολές αλλά καθόλου μα καθόλου βαρετά. Ιδανικές επιλογές χρωμάτων είναι οι αποχρώσεις του μπλε, το κυανό, το μπλε μαρέν καθώς επίσης το χρώμα της ώχρας και φυσικά το λευκό. Έχετε έναν λάτρη της διακόσμησης οπότε δώστε τον καλύτερο σας εαυτό.


zugosΣκορπιός
Ένα ζώδιο με χαρακτηριστικά τη σχολαστικότητα, την μαγεία που εκπέμπει και ελαφρά μυστικοπαθές. Επιλέξτε τα έντονο καφέ, κόκκινο, βουργουνδί και το μαρόν. Επίσης, όσο κι αν σας εκπλήσσει το μαύρο θα ενθουσίαζε ένα παιδί σκορπιό. Επιλέξτε έξυπνα και δημιουργήστε ένα έντονο αποτέλεσμα.


skorpios


Τοξότης
Το βασιλικό μπλε, το κόκκινο, το πορτοκαλί, το κίτρινο και το μωβ είναι τα χρώματα που θα ταίριαζαν στον χαρούμενο, αθλητικό, λάτρη των ταξιδιών Τοξότη.
Από όλα σας προτείνουμε το μωβ καθώς ιντριγκάρει την περιέργεια του και την διακαή ανάγκη του να εξερευνάει την φύση.

toksotisΥδροχόος
Ο φέρων νερό τι χρώμα δωμάτιο θα επέλεγε; Ανθρωπιστής, οραματιστής με μια φινέτσα είναι ο υδροχόος και τα χρώματα που του ταιριάζουν είναι τα μεταλλικά όπως το ασημί και το χρυσό, οι ελεκτρίκ ή οι νέον αποχρώσεις του πράσινου, του μπλε και του βιολετί. Ένας οραματιστής άλλωστε μόνο εκκεντρικά χρώματα θα επέλεγε για να τον ωθούν να ξεπεράσει τα όρια του.


ix8usΙχθύς

Αν το παιδί σας είναι «ψαράκι» τότε ετοιμαστείτε για ένα γοητευτικό, αιθέριο χαρακτήρα με κλίση προς τις τέχνες, τη μουσική ή τον χορό.
Ιριδίζουσες αποχρώσεις, περλέ, καθαρό ροζ, γαλάζιο του ουρανού και του ωκεανού είναι οι παλέτες μέσα από τις οποίες θα βρείτε πώς θα βάψετε και θα διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο.


zodiaΌποια απόφαση και αν πάρετε να θυμάστε ότι όλα τα παιδιά χρειάζονται να έχουν τον προσωπικό τους χώρο ιδιαίτερα σε κάποιες στιγμές, επομένως χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο το οποίο θα αποτελεί το «καταφύγιο» τους μέχρι την ενηλικίωση τους.

Σημείο «κλειδί» στην επιλογή του χρώματος είναι …τα χρώματα που θα επιλέξετε να είναι Πιστοποιημένα Οικολογικά.

Να φέρουν, με άλλα λόγια, την «Μαργαρίτα», την πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα οικολογικά προϊόντα. Η λεπτομέρεια αυτή είναι σημαντική, καθώς επιλέγοντας πιστοποιημένα οικολογικά χρώματα, διασφαλίζετε ένα καλύτερο-καθαρότερο περιβάλλον για τους χώρους του σπιτιού σας. Πιο αναλυτικά:

• Τα οικολογικά χρώματα ΔΕΝ εμπεριέχουν επικίνδυνες ουσίες για τον άνθρωπο και το περιβάλλον-όπως βαρέα μέταλλα, καρκινογόνες ή τοξικές ουσίες.

• Ρυπαίνουν ελάχιστα το περιβάλλον και βοηθούν στην προστασία του.

• Εξασφαλίζουν ασφαλές βάψιμο χωρίς αναθυμιάσεις.

• Φέρουν Πιστοποίηση από την ΕΕ, καθώς έχουν αξιολογηθεί για τις ιδιότητες τους -σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές- από ανεξάρτητα εργαστήρια.

• Εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα.

• Εχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.


Η Ελληνική βιομηχανία χρωμάτων VECHRO, είναι η Νο1 εταιρεία σε Πωλήσεις και Πιστοποιήσεις Οικολογικών προϊοντων από το 2003 έως και σήμερα, ενώ ο αριθμός ρεκόρ των 96 Πιστοποιήσεων Οικολογικών προϊοντων, κατατάσσει την εταιρεία ανάμεσα στις κορυφαίες της Ευρώπης - μία σημαντική διάκριση (εκτός από την VECHRO) και για την χώρα μας γενικότερα. Περισσότερα για την VECHRO και τα προϊοντα της θα βρείτε εδώ: www.vechro.gr

ΣΧΟΛΙΑ (8)

Σακαφλιας

Δεν έχω διαβασει ποτέ ξανά.... τοσο άκυρο, ανούσιο και αστείο άρθρο

Αιγόκερως

εμενανε δεν εχει παιδικο δωματιο δηλαδης ;

capricorn

Προφανώς ένας Αιγόκερως δεν θα ασχοληθεί καν με αυτές τις σαχλαμάρες.... Ωστόσο, ένα check πριν το post δεν θα έβλαπτε...

Dimitris

Ο αιγοκερως....δεν εχει δωματιο; Στο τσαντιρι; Αααρε ρε μουσκαρια...ουτε για τα ζωδια....

Σατανας

Ο Αιγοκερως???

Nektaria

Ο Αιγόκερως???????

Konstantinos

Ο Αιγόκερως???

Anonumos

O Aigokerws???

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία