Η θέρμανση με πετρέλαιο “αλλιώς”. Εξοικονόμηση με Τεχνολογία συμπύκνωσης

Η θέρμανση με πετρέλαιο “αλλιώς”. Εξοικονόμηση με Τεχνολογία συμπύκνωσης

Η τεχνολογία συμπύκνωσης, είναι μια αποδεδειγμένα αποδοτική μέθοδος εξοικονόμησης ενέργειας σε όλα τα συστήματα θέρμανσης και είναι φιλική προς το περιβάλλον.

361-038015_LoganoPlusGB105_210x297mm_EN_RZ_high
Μπορεί να εφαρμοστεί σε νέες κατοικίες καθώς και σε σπίτια που ανακαινίζονται, είτε αυτά είναι μονοκατοικίες είτε διαμερίσματα.Όσοι διαθέτουν ακόμα λέβητα θέρμανσης χαμηλής απόδοσης, ήρθε η ώρα να εξετάσουν το ενδεχόμενο αντικατάστασής του, καθώς τα παλιότερα συστήματα θέρμανσης σπαταλούν τεράστια ποσά ενέργειας - σε αντίθεση με τους λέβητες συμπύκνωσης (link: http://www.buderus.gr/products/boilers/condensing-boilers
/) που σε συνδυασμό με την έξυπνη τεχνολογία αντιστάθμισης, καταναλώνουν έως και 30% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με μία συμβατική εγκατάσταση θέρμανσης. Αυτό επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του σπιτιού να αποταμιεύσουν αρκετά χρήματα, να αποσβέσουν γρήγορα το αρχικό κόστος εγκατάστασης και ταυτόχρονα να ελαχιστοποιήσουν τις εκπομπέςρύπων στο περιβάλλον.
Η πρωτοποριακή τεχνολογία θέρμανσης της Buderus (link: www.buderus.gr
)συνιστά τον λέβητα συμπύκνωσης LoganoplusGB105 ( link: http://www.buderus.gr/products/boilers/condensing-boilers/oliologanogb105.html) ως την ιδανική πρόταση και καθιστά τη θέρμανση με πετρέλαιο οικονομικότερη από ποτέ.

Κλείσιμο
361-038015_LoganoPlusGB105_210x297mm_EN_RZ_high


Ο λέβητας LoganoplusGB105( link: http://www.buderus.gr/products/boilers/condensing-boilers/oliologanogb105.html 
)προσφέρει υψηλή απόδοση, μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και χαμηλό κόστος λειτουργίας. Οι σημαντικά μικρότερες διαστάσεις του σε σχέση με τους συμβατικούς λέβητες εξασφαλίζουν την καλύτερη πρόταση για αντικατάσταση υφιστάμενου λέβητα ενώ αναβαθμίζει παράλληλα τηνεμπειρία θέρμανσης (link: http://www.buderus.gr/).
OLoganoplusGB105( link: http://www.buderus.gr/products/boilers/condensing-boilers/oliologanogb105.html ) είναι οικονομικός και ευέλικτος καθώς επιτυγχάνει υψηλότερη απόδοση από συμβατικούς λέβητες πετρελαίου και καταναλώνει σημαντικά λιγότερο καύσιμο φέροντας πιστοποίηση ενεργειακής κλάσης Α. Είναι ένας ιδανικός λέβητας αντικατάστασης και αναβάθμισης, ενώ η συντήρησή του είναι ευκολότερη από ποτέ χάρη στον σχεδιασμό του κυρίως θαλάμου καύσης και του ανοξείδωτου εναλλάκτη συμπυκνωμάτων.
Πλεονεκτήματα του λέβητα συμπύκνωσης πετρελαίου Loganoplus GB105:
• Ανταγωνιστική τιμή
• Υψηλή ποιότητα θέρμανσης με χαμηλό κόστος λειτουργίας
• Ευκολία εγκατάστασης
• Μικρές διαστάσεις - χαμηλό βάρος
• Πλήρης συμβατότητα με τους αυτοματισμούς της Buderus
• Κατάλληλος για συμβατικό πετρέλαιο θέρμανσης
• Αθόρυβη λειτουργία

GB105_1412Buderus-oil-boiler-0066_RT



Μία πληθώρα προτάσεων σε επίπεδο αυτοματισμών, απόλυτα συμβατή με τον LoganoplusGB105( link: http://www.buderus.gr/products/boilers/condensing-boilers/oliologanogb105.html )δίνει τη δυνατότητα συνδυαστικών λύσεων που καλύπτουν από την πιο απλή έως την πιο σύνθετη απαίτηση. Ο πίνακας ελέγχου BC20εξασφαλίζει αυτοματοποιημένη λειτουργία, βέλτιστη απόδοσησε όλες τις συνθήκες με προεγκατεστημένη λειτουργία αντιστάθμισης και πλήρη συμβατότητα με αυτοματισμούς αυτονομίας. Ο θερμοστάτης - μονάδα προγραμματισμού RC200 (link: http://www.buderus.gr/products/controls/logamaticemsplus/rc200.html)προσφέρει λύσεις για το μεγαλύτερομέρος των δυνατών εφαρμογών, με δυνατότητα ελέγχου θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης, με αντιστάθμιση και έλεγχοηλιακών όπου χρειαστεί.





Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο http://www.buderus.gr/products/boilers/condensing-boilers/oliologanogb105.html
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK