Τα καλύτερα παπούτσια και αξεσουάρ για το βαφτιστήρι σου!

Τα καλύτερα παπούτσια και αξεσουάρ για το βαφτιστήρι σου!

Έχεις αρχίσει σιγά σιγά να διαγράφεις από τη λίστα σου, τα δώρα που πρέπει να πάρεις στο βαφτιστήρι σου για το Πάσχα, και σου έμεινε ένα τελευταίο και ίσως και το πιο σημαντικό; 

shoes_ar
Εικόνα: Easter-kids-shoes-01

Μαζί με τη λαμπάδα, το αυγό και το τσουρέκι πρέπει να του πάρεις και ένα όμορφο δώρο! Η παράδοση λέει ότι το Πάσχα οι νονοί είθισται να παίρνουν στα βαφτιστήρια τους ένα ζευγάρι παπούτσια. Αποφάσισες, λοιπόν, να ακολουθήσεις την παράδοση, αλλά δεν ξέρεις τι παπούτσια να διαλέξεις; Ας δούμε ποιες είναι οι προτάσεις μας, έτσι ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή και να ανακηρυχθείς, από το βαφτιστήρι, και φέτος, ο καλύτερος νονός ή νονά!

1η επιλογή:


shoes1


Τα παπούτσια Crocodilino είναι συνώνυμο του παιδικού παπουτσιού, εδώ και χρόνια, και πολλές μητέρες τα εμπιστεύονται για τα παιδιά τους! Η ποικιλία σε χρώματα και σχέδια είναι τεράστια, κυριολεκτικά, και online τα βρίσκεις σε τιμές που θα δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Μάθε το νούμερο που φοράει και γρήγορα στο καλάθι!

2η επιλογή:

shoes03
Κλείσιμο


Αν, πάλι, το βαφτιστήρι σου είναι το cool τυπάκι του σχολείου, η επιλογή παπουτσιών γίνεται μεμιάς πανεύκολη υπόθεση, καθώς τα Converse (γνωστά και ως All Star ή σταράκια) είναι η νούμερο ένα επιλογή. Για πολύ μικρά βαφτιστήρια ή βαφτιστήρια εφήβους, τα All Star είναι τα ιδανικά παπούτσια για άνετες ανοιξιάτικες βόλτες! Online τα βρίσκεις σε τιμές που αγγίζουν και το -50% και άρα ίσως αξίζει να ρίξεις μια ματιά και στο δικό σου νούμερο!

3η επιλογή:

shoes4


Αν ψάχνεις ένα ζευγάρι παπούτσια σε αθλητικό στυλ, τα Asics είναι αυτά που θα ταιριάξουν στην ανήσυχη φύση του και θα αντέξουν σε όποια δραστηριότητα κι αν τα φορέσει. Όποιας ηλικίας κι αν είναι το βαφτιστήρι, θα βρεις γι’ αυτό, τα παπούτσια που δεν θα σταματήσει να φοράει.



clocks1


Αν, τέλος, έχεις βαρεθεί κάθε Πάσχα να του πηγαίνεις παπούτσια, και φέτος αποφάσισες να κάνεις μια πιο πρωτότυπη επιλογή και να το εκπλήξεις ευχάριστα, αγόρασε του ένα παιχνιδιάρικο ρολόι. Δεν έχει σημασία αν έχει ήδη, επειδή κάθε ρολόι είναι διαφορετικό!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ