Μικρός οδηγός για αποστολή δώρων το Πάσχα

Μικρός οδηγός για αποστολή δώρων το Πάσχα

Η εφαρμογή που θα σε κάνει να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

easter
Τα επιλέγεις με αγάπη για το βαφτιστήρι σου και άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα, όμως δεν προλαβαίνεις να το παραδώσεις αυτοπροσώπως, λόγω πίεσης χρόνου ή απόστασης.

Στις μέρες μας, υπάρχει τρόπος να απαλλαχτείς από σχετικούς προβληματισμούς και να στείλεις έγκαιρα και με ασφάλεια τα δώρα που έχεις σχεδιάσει για το Πάσχα, σε όποιο σημείο βρίσκεται ο προορισμός τους.

Μια επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημά της ACS, αρκεί για να προγραμματίσεις σωστά και γρήγορα την αποστολή των δεμάτων, που θα χαρίσουν χαμόγελα στους ανθρώπους σου.

Και το καλύτερο είναι ότι μπορείς να παρακολουθείς διαρκώς την πορεία της αποστολής σου, από το τηλέφωνό σου. Χωρίς καν να τηλεφωνήσεις. Κατεβάζεις απλά τη νέα (βραβευμένη) εφαρμογή «ACS Mobile App» στο κινητό σου, ενημερώνεσαι με τις αυτόματες ειδοποιήσεις της ACS για κάθε στάδιο της παραγγελίας σου και για οτιδήποτε άλλο προκύψει. ‘Ετσι μαθαίνεις ανά πάσα στιγμή την ακριβή θέση του δέματός σου.

Κλείσιμο
Η σύγχρονη εφαρμογή ACS Mobile App, είναι διαθέσιμη και για κινητά Αndroid και για iOS, εξυπηρετώντας γρήγορα τις 3 βασικές ανάγκες σου:

-την αναζήτηση της αποστολής σου (μέσω του συστήματος εντοπισμού και παρακολούθησης track-and-trace της ACS), είτε πληκτρολογώντας τον αριθμό της αποστολής, είτε σκανάροντας το barcode του voucher/απόδειξης

- την αναζήτηση του πλησιέστερου σημείου εξυπηρέτησης (είτε είναι κατάστημα ACS, είτε Smart Point σε πρατήριο Shell, είτε Kiosk Xpress σε συνεργαζόμενα περίπτερα, είτε σε Xpress Point εντός άλλου καταστήματος), με βάση το γεωγραφικό στίγμα της συσκευής σου

-τον αυτόματο υπολογισμό κόστους και χρόνου παράδοσης μιας αποστολής που ενδιαφέρεσαι να κάνεις (εντός Ελλάδας).

Παράλληλα, με το νέο ACS Mobile App, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την online υπηρεσία ανακατεύθυνσης «ACS ReDirect» μέσα από τα notifications που έρχονται για κάθε αποστολή, έτσι ώστε να επιλέξεις από το κινητό σου νέα ημέρα παράδοσης της αποστολής ή νέο σημείο ACS (είτε το πλησιέστερο κατάστημα ή είτε το κοντινότερο Smart Point).

Σημειώνεται ότι το «ACS Mobile App» αποτελεί την πρώτη και μοναδική Ελληνική mobile εφαρμογή που δίνει όλες τις παραπάνω δυνατότητες στους χρήστες, συνεισφέροντας στην καλύτερη δυνατή ενημέρωση και ταχύτερη εξυπηρέτηση που παρέχουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα στους πελάτες τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες εδώ ή εδώ, αλλά και να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή από τους παρακάτω συνδέσμους.

Συσκευές Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.acscourier.app

Συσκευές iPhone / iPad / iPod touch: https://itunes.apple.com/app/id1178891339

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα