Πασχαλινά road trips : Πώς θα τα χωρέσεις όλα

Πασχαλινά road trips : Πώς θα τα χωρέσεις όλα

Εν όψει των εξορμήσεων για τις διακοπές του Πάσχα αλλά και των επόμενων ανοιξιάτικων τριημέρων, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να προμηθευτείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεστε τόσο για να κάνετε ένα ασφαλές ταξίδι όσο και για να έχετε άπλετο αποθηκευτικό χώρο στο αυτοκίνητό σας.

road_trips
Μπαγκαζιέρες Mont Blanc - Σουηδίας - Arrow Ιταλίας

Οι  μπαγκαζιέρες οροφής  τοποθετούνται εξωτερικά, στην οροφή του αυτοκινήτου, πάνω σε μία ειδική σχάρα. Είναι κατάλληλες για όλες τις δραστηριότητές σας ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες και τις εποχές του χρόνου.

Διακρίνονται για τον μοντέρνο σχεδιασμό τους και υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια ιταλικής και σουηδικής προέλευσης που ταιριάζουν σε κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Οι μπαγκαζιέρες είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικά υλικά, άριστης ποιότητας, ανθεκτικές στα χτυπήματα και τις γραντζουνιές. Εχουν, επίσης, κατασκευαστεί με αεροδυναμικό σχεδιασμό για μειωμένη αντίσταση στον αέρα, ώστε να είναι αθόρυβες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Κλείσιμο
Είναι ασφαλείς στη χρήση, διότι διαθέτουν ιμάντες ασφαλείας.

Οι μπαγκαζιέρες οροφής αυτοκινήτου διαθέτουν μαλακό άνοιγμα και κλείσιμο και κεντρικό κλείδωμα πολλαπλών σημείων από την πλευρά του συνοδηγού, σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ, για να μπορεί να τις ανοίξει μόνο ο κάτοχός τους εύκολα και γρήγορα. Είναι εύκολα προσαρμόσιμες στις μπάρες φόρτωσης και υπάρχει μεγάλο εύρος σε μεγέθη και χωρητικότητα.

Η χωρητικότητά τους ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο από 330 έως και 620 λίτρα.

Στην Autoplus, οι μπαγκαζιέρες οροφής αυτοκινήτου  αντέχουν στον χρόνο και διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη και χωρητικότητες που ταιριάζουν απόλυτα σε όλα τα αυτοκίνητα. Το εξειδικευμένο προσωπικό της Autoplus θα σας κατευθύνει να αγοράσετε την μπαγκαζιέρα που ταιριάζει καλύτερα με τις ανάγκες σας και θα σας την τοποθετήσει δωρεάν!

Σχάρες - Μπάρες για ένα άνετο ταξίδι!

Οι διακοπές είναι προ των πυλών. Ο προορισμός έχει αποφασιστεί, το κατάλυμα έχει κλείσει και η μόνη σκέψη είναι πώς θα χωρέσουν οικογένεια, παιδιά, φίλοι, καρότσια και αποσκευές σε ένα αυτοκίνητο! 
Η λύση είναι εύκολη και απλή.

Τοποθετώντας μπάρες οροφής και σχάρες σε κάποιο από τα καταστήματα της Autoplus, απελευθερώνεται ο χώρος των πίσω καθισμάτων και διπλασιάζεται ο χώρος του πορτμπαγκάζ.
Με εξαιρετική αντοχή σε βάρος, οι μπάρες Autoplus εγγυώνται ασφαλή μεταφορά των αποσκευών μας.

Με φορτίο από 75 έως 100 κιλά, μπορούν να μεταφέρουν πραγματικά όλες τις βαλίτσες, τα παιδικά καροτσάκια και τα προσωπικά μας είδη.
Ενισχυμένης κατασκευής, προηγμένης σχεδίασης, λειτουργικές και σταθερές, προσφέρουν βέλτιστες συνθήκες φόρτωσης και μεταφοράς, ενώ ο αεροδυναμικός τους σχεδιασμός μειώνει τον θόρυβο παρέχοντας ιδανικές συνθήκες οδήγησης συγκριτικά με όποιο άλλο ανώνυμο αξεσουάρ αυτοκινήτου!  

Μπάρες MontBlanc, μπάρες Ιταλίας, ρυθμιζόμενες για ρέλια με κλειδί οι μπάρες αυτοκινήτου της Autoplus θα δώσουν πραγματική λύση στο πρόβλημά μας. Κορυφαίας ποιότητας, συνδυάζουν υψηλές προδιαγραφές σε προσιτές τιμές.

Χρησιμοποιώντας τες απολαμβάνουμε ευελιξία, σταθερότητα. 
Προηγμένης σχεδίασης, με κλειδί ασφαλείας, επώνυμες και κατασκευασμένες από εξαιρετικής ποιότητας υλικά, όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας, τοποθετούνται εύκολα από το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων της Autoplus. Οι μπάρες οροφής είναι ειδικά σχεδιασμένες για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου έτσι ώστε να εξασφαλίζει άψογη εφαρμογή και ασφάλεια. 

Για να είμαστε λοιπόν εξ΄ολοκλήρου έτοιμοι για το Πάσχα, καλό θα ήταν να επισκεφθούμε ένα κατάστημα Autoplus!

Autoplus - SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ !!!

Λάβετε μέρος και 1 τυχερός θα κερδίσει 1 σετ μπάρες Ιταλίας και 1 Μπαγκαζιέρα Οροφής!
Ακολουθήστε τα βήματα του διαγωνισμού για έγκυρη συμμετοχή & κερδίστε!

1.Κάνετε like στη σελίδα μας (page like)

2.Κάνετε δημόσια κοινοποίηση του διαγωνισμού (public share)

*Ο διαγωνισμός λήγει στις 30/04/2019 και ισχύει πανελλαδικά!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ