Χαμός στα ταξίδια με αυτοκίνητο; Δεν φταίει η οικογένεια

Χαμός στα ταξίδια με αυτοκίνητο; Δεν φταίει η οικογένεια

Καταρρίπτουμε 7 μύθους για τα μεγάλα αυτοκίνητα ώστε να κάνετε πιο άνετα ταξίδια το Πάσχα, αλλά και όλη τη χρονιά, με την οικογένειά σας

pp
Αν έχετε μόλις φτάσει στον προορισμό σας για τις διακοπές του Πάσχα και νιώθετε κουρασμένοι, νευριασμένοι ή σαν να έχετε ανέβει τον προσωπικό σας Γολγοθά, δεν φταίει ούτε η κίνηση, ούτε τα παιδιά που φώναζαν στο πίσω κάθισμα ούτε η …άτιμη η κοινωνία.
Φταίει το αυτοκίνητο που έχετε και το οποίο δεν σχεδιάστηκε για τις ανάγκες της δικής σας οικογένειας, αλλά αυτές μίας άλλης οικογένειας.
Η δική σας οικογένεια με τα δύο και τρία παιδιά, είναι μοναδική! Θέλει τον χώρο της να εκφραστεί. Θέλει in-car διασκέδαση τελευταίας γενιάς και εντυπωσιακό design μέσα και έξω. Χρειάζεστε πολλούς χώρους για αποσκευές και πολλές δόσεις τεχνολογίας για να ξέρετε ότι θα είστε ασφαλείς στην πόλη και τα ταξίδια.

Κάποιοι Ιούδες, για να μείνουμε στο πλαίσιο του Πάσχα, σας έχουν πείσει ότι δεν μπορείτε να τα έχετε όλα σε ένα αυτοκίνητο που μπορείτε να αγοράσετε και να συντηρήσετε με άνεση. Εμείς είμαστε εδώ για να σας αποδείξουμε το αντίθετο!

Μύθος
Κλείσιμο
Τα καινούργια SUV αυτοκίνητα δεν έχουν χώρους
Αλήθεια
Το SUV Peugeot 5008 έχει 3 σειρές καθισμάτων που μετακινούνται εμπρός και πίσω, 7 θέσεις για να έχει κάθε παιδί το χώρο του, 952 λίτρα χώρο αποσκευών σε 5θέσια διάταξη για να μπορείτε να μεταφέρετε …ολόκληρο το σπίτι σε κάθε εκδρομή σας και θήκες σε όλο το σαλόνι για κάθε ηλεκτρονικό ή αναλογικό γκάτζετ.

Μύθος
Για να έχουν τα παιδιά σου παρέα στις διακοπές, πρέπει να στριμωχτείς ή να νοικιάσεις Van.
Αλήθεια
Το 7θέσιο SUV Peugeot 5008 μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση και ασφάλεια 7 άτομα, όλα δεμένα με ζώνες. Έτσι, προσφέρει αξέχαστες αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή στην παιδική παρέα και ηρεμία στους γονείς.

Μύθος
Τα μεγάλα αυτοκίνητα έχουν μεγάλους κινητήρες, καίνε πολύ καύσιμο και ρυπαίνουν ακόμα περισσότερο
Αλήθεια
Το SUV Peugeot 5008, κινείται με άνεση με πολύ λογικούς και βραβευμένους κινητήρες. Βενζίνη και τούρμπο στα 1.2 λίτρα με 130 ίππους και στα 1.6 λίτρα με 180 ίππους και diesel στα 1.5 λίτρα με 130 ίππους και στα 2.0 λίτρα με 180 ίππους. Οι εκπομπές CO2 ξεκινούν από τα 108 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο και οι καταναλώσεις από 3,8 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα.

apapap


Μύθος
Για να εξοπλίσεις το αυτοκίνητο πρέπει να πληρώσεις μία περιουσία
Αλήθεια
Το SUV Peugeot 5008 έχει στον βασικό του εξοπλισμό το άκρως εντυπωσιακό και πλήρως ψηφιακό i-Cockpit δεύτερης γενιάς με οθόνη 12,3 ιντσών, με δυνατότητα παραμετροποίησης από τον οδηγό ώστε να βλέπει τα πάντα μπροστά του, Mirror Link για κινητά με ενσωμάτωση Apple CarPlay/Android Auto και σπορ μικρής διαμέτρου τιμόνι Peugeot, για ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης. Διαθέτει επίσης δεύτερη οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα infotainment

Τα συστήματα ασφαλείας περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, σύστημα παρακολούθησης επαγρύπνησης οδηγού, προειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας, σύστημα αναγνώρισης σημάτων & προσαρμογής στο όριο ταχύτητας, αυτόματη λειτουργία προβολέων και καθαριστήρων, αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας και πολλά άλλα.

Μύθος
Για να πας εκτός δρόμου πρέπει να έχεις τετρακίνηση
Αλήθεια
Το SUV Peugeot 5008 σε εκδόσεις 4Χ2, μπορεί να εξοπλιστεί με το σύστημα Advanced Grip Control & Hill Assist Descent Control που προσφέρει 5 επιλογές για κίνηση σε αντίστοιχα εδάφη. Είναι το ίδιο σύστημα που εξόπλισε τα δικίνητα αγωνιστικά Peugeot που κέρδισαν το απαιτητικό Ράλλυ Ντακάρ! Το ίδιο σύστημα προσφέρει και υποβοήθηση για κατάβαση σε εδάφη με μεγάλη κλίση. Δεν σας σταματάει τίποτα!

Μύθος
Δεν μπορείς να πας παντού αν δεν φοράς ειδικά ελαστικά
Αλήθεια
Το SUV Peugeot με το σύστημα Grip Control και τα ελαστικά Mud & Snow που τοποθετούνται από το εργοστάσιο, μπορεί να κινηθεί σε κάθε κατάσταση εδάφους, με ασφάλεια και σιγουριά!

Μύθος
Τα SUV μοιάζουν όλα μεταξύ τους
Αλήθεια
Το SUV Peugeot 5008, δεν μοιάζει με κανένα άλλο SUV γιατί έχει σχεδιαστεί εξαρχής με στόχο την άνεση και τις επιδόσεις. Το δυναμικό design του, μέσα και έξω εντυπωσιάζει και προσφέρει ποιότητα από ανώτερες κατηγορίες.

Τώρα που ξέρετε την αλήθεια, μην περιμένετε το επόμενο Πάσχα για να απολαύσετε τα ταξίδια με την οικογένειά σας με την ποιότητα, την άνεση και την ασφάλεια που της αξίζει. Πάρτε μαζί όλα τα παιδιά (και τους φίλους τους) και δοκιμάστε στην πράξη τις ικανότητες του SUV Peugeot 5008 με ένα test drive σε έναν εξουσιοδοτημένο συνεργάτη του Δικτύου Peugeot.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα