Έχεις μεγάλο ταξίδι για το Πάσχα; Έχουμε το αυτοκίνητο

Έχεις μεγάλο ταξίδι για το Πάσχα; Έχουμε το αυτοκίνητο

Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, μέρες που είναι. Τα πολλά χιλιόμετρα τρομάζουν ακόμα και τους καλύτερους οδηγούς. Κάποιοι οδηγοί όμως έχουν ένα αυτοκίνητο που θέλουν τόσο πολύ να το οδηγούν! Για εκατοντάδες χιλιόμετρα, μονορούφι.

peu1
Το SUV Peugeot 3008, είναι φτιαγμένο για να οδηγείται. Πολύ! Πριν ξεκινήσεις το ταξίδι σου, παρατήρησέ το απ’έξω και δες γιατί σε ελκύει τόσο πολύ. Η μυώδης σιλουέτα του και οι μεγάλοι τροχοί θυμίζουν κουπέ. Η σπορ μάσκα και τα φώτα που μοιάζουν με το βλέμμα άγριου αιλουροειδούς λίγο πριν ορμήσει στο θήραμά του, είναι επιβλητικά.

P00002


Ανοίγεις την πόρτα και ένα απαλό άρωμα σε σαγηνεύει. Ναι, το SUV Peugeot 3008 έχει το δικό του άρωμα. Μπορείς να διαλέξεις ένα από τα τρία που προσφέρει η γαλλική αρωματοποιία Scentys and Antoine Lie για να ταιριάξει με τη διάθεσή σου.

Ενώ η υπόλοιπη οικογένεια φορτώνει τον αχανή χώρο αποσκευών με τα 591 λίτρα χωρητικότητας, εσύ κάθεσαι στην ειδικά μελετημένο κάθισμα και φορτώνεις το «σχέδιο πτήσης» στο σύστημα δορυφορικής πλοήγησης. Οι αλουμινένιοι αεροπορικοί διακόπτες στο κέντρο της κονσόλας σε έχουν βάλει στο νόημα και το δεύτερης γενιάς, εξολοκλήρου ψηφιακό, i-Cockpit μπορεί να δείχνει την εικόνα και τις πληροφορίες που θέλεις εσύ στην γιγάντια high definition οθόνη των 12,3 ιντσών μπροστά σου! Στη μέση του ταμπλώ-πιλοτηρίου, υπάρχει άλλη μία οθόνη 8 ιντσών για να απολαμβάνουν και οι υπόλοιποι επιβάτες την ψηφιακή πανδαισία και να χειρίζονται όλα όσα τους αφορούν, από τον κλιματισμό και τη μουσική, μέχρι κάθε λειτουργία του SUV Peugeot 3008.

cox
Κλείσιμο


Διαλέγεις ένα χαλαρό κομμάτι μουσικής από το κινητό σου που φορτίζει ασύρματα στην ειδική θήκη και με την ευκολία του Mirror Link και των Apple CarPlay και Android Auto εμφανίζεις τον προορισμό σου στις οθόνες. Με το άγγιγμα ενός κουμπιού αποσυνδέεις το ηλεκτρικό χειρόφρενο και ξεκινάς.
Πιάνεις στα χέρια σου το μικρό σπορ τιμόνι, σήμα κατατεθέν της Peugeot και τα 500 χιλιόμετρα ταξίδι που έχεις μπροστά σου δεν σε τρομάζουν! Είναι η ευκαιρία που περίμενες για να απολαύσεις το αυτοκίνητο που επέλεξες. Χάρη στους βραβευμένους κινητήρες PureTech βενζίνης και BlueHDi πετρελαίου θα έχεις στη διάθεσή σου άπλετη ισχύ και δεν θα σταματήσεις σε κανένα βενζινάδικο μέχρι τον προορισμό σου.

Στον αυτοκινητόδρομο, το SUV Peugeot 3008 απελευθερώνεται και μπορεί να αποδείξει γιατί κέρδισε τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς, αμέσως μόλις παρουσιάστηκε. Η απόλυτη ησυχία στο εσωτερικό σε αποζημιώνει και η τεχνολογία ενεργού cruise control αναλαμβάνει να διατηρεί αυτόματα, και την ταχύτητα που θες αλλά και την απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα. Το μόνο που θα ήθελες τώρα, είναι ένα μασάζ για να συνοδεύσει τον απίθανο ήχο από το στερεοφωνικό της διάσημης γαλλικής εταιρίας Focal που σχεδιάστηκε ειδικά για το 3008! Και αυτό, μπορεί να στο προσφέρουν τα ειδικά καθίσματα του SUV Peugeot 3008 με το πάτημα ενός κουμπιού.

cox2


Πλησιάζοντας στον προορισμό σου, θα έχεις μία ακόμα ευκαιρία να απολαύσεις το SUV Peugeot 3008 σε δρόμους που τα άλλα SUV χλωμιάζουν. Οι απαιτητικές στροφές του βουνού που πλησιάζουν, στέλνουν το χέρι σου στον διακόπτη “sport” και την Rock playlist στο κινητό σου. Οι οθόνες αλλάζουν χρώμα για να σε βάλουν στο νόημα, το τιμόνι σφίγγει και ο κινητήρας σε συνδυασμό με το πεντάλ του γκαζιού, αποκτούν διαφορετική απόκριση. Τώρα είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις το τελευταίο κομμάτι του ταξιδιού σου με μπρίο και να αποδείξεις σε όλους ότι δεν χρειάζεσαι ένα μικρό χαμηλό αυτοκίνητο για να έχεις γνήσια οδηγική απόλαυση!

Φτάνοντας στο απομονωμένο χωριό στην κορυφή του βουνού, δεν κρατιέσαι και θέλεις να κάνεις μία ανακοίνωση στους υπόλοιπους επιβάτες: «Η Peugeot Airlines σας ευχαριστεί που πετάξατε με το SUV Peugeot 3008. Ελπίζουμε να σας δούμε ξανά στην επόμενη πτήση μας τη Δευτέρα του Πάσχα».

Αν θες να πιλοτάρεις και εσύ το SUV Peugeot 3008, βρες την πλησιέστερη μονάδα του επίσημου δικτύου και κλείσε ένα test drive.


peu1

p1231231
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ