2008 λόγοι για να απολαύσεις Πάσχα στην Αττική

2008 λόγοι για να απολαύσεις Πάσχα στην Αττική

Άσε τους άλλους να ταλαιπωρούνται στο δρόμο και την εθνική οδό και εσύ απόλαυσε το Πάσχα σου με το SUV Peugeot 2008 στην Αττική. Έχεις 2008 λόγους για να το κάνεις:

peugeot-arth
1. Τη Μεγάλη Παρασκευή η πόλη θα αρχίσει να αδειάζει. Θα είσαι μόνος στους ανοιχτούς δρόμους για να χαίρεσαι οδήγηση και να απολαμβάνεις τους κινητήρες νέας τεχνολογίας σε diesel και βενζίνη, με εντυπωσιακή απόδοση και εξίσου εντυπωσιακή κατανάλωση που …θυμίζει diesel ακόμα και στους κινητήρες βενζίνης. Πήγαινε σε όσους επιτάφιους θες χωρίς να αγχώνεσαι για τα χιλιόμετρα. Νιώσε την κατάνυξη στον Επιτάφιο στην Πλάκα, πετάξου στο Λυκαβηττό για τη θέα των πιστών πάνω στο βράχο και πετάξου μέχρι το Σούνιο για δείπνο με θέα το ναό του Ποσειδώνα. Κάνε ατελείωτες βόλτες! Με τον βραβευμένο κινητήρα βενζίνης μέχρι 130 ίππους και κατανάλωση από μόλις 4,5 λίτρα, και με τον diesel με μέχρι 120 ίππους και κατανάλωση από 3,4 λίτρα, οι αποστάσεις δεν σε τρομάζουν πλέον.

2. Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, αν πιστεύεις στην πρώτη Ανάσταση, θα ψάξεις να βρεις στο ίντερνετ το ουζερί που σου ταιριάζει για να απολαύσεις τους μεζέδες που σου έλλειψαν. Πριν όμως, πάρε την παρέα ή την οικογένεια και κάνε λίγο off road. Εξερεύνησε απίθανες παραλίες της Αττικής και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς να φοβάσαι ότι θα κολλήσεις στην άμμο. Το σύστημα Grip Control με το οποίο η Peugeot έχει επικρατήσει στο Ράλλυ Ντακάρ, εξοπλίζει και το SUV Peugeot 2008 που ενώ είναι δικίνητο, έχει την ικανότητα να σε πάει παντού και να απολαύσεις την Άνοιξη όπως της αξίζει.

esot


3. Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μπαίνοντας στο Peugeot 2008, θα είναι σαν να ζεις τα πυροτεχνήματα πριν καν φτάσεις στην εκκλησία. H εντυπωσιακή εικόνα του φωτισμένου i-Cockpit και της οθόνης πολυμέσων, δημιουργούν μία πανδαισία απαλού φωτός που εντυπωσιάζει κάθε φορά που την αντικρύζεις. Διάλεξε που θα πας για Ανάσταση και πάρκαρε με άνεση ακόμα και στις πιο ΙΝ και πολυπληθείς εκκλησίες της πόλης με τους αισθητήρες και την κάμερα οπισθοπορείας ή και με το Park Assist χωρίς εσύ να πιάσεις καν το τιμόνι στα χέρια.

4. Την Κυριακή του Πάσχα το κάλεσμα για το παραδοσιακό σούβλισμα είναι λίγο πιο έξω από την Αττική και το γεγονός ότι όλα θα σε περιμένουν έτοιμα, σε κάνει να χαμογελάς. Έχεις όμως να μεταφέρεις όλα τα παιδικά παιχνίδια, τα ποδήλατα, και ότι άλλο χρειάζεται μία οικογένεια σήμερα. Ανοίγοντας το πορτ-μπαγκάζ βλέπεις ότι έχεις όσο χώρο θέλεις με 410 έως 1400 λίτρα, και αφού τα βάλεις όλα στη θέση τους, μπορείς να κάτσεις αναπαυτικά στο ξεχωριστό σαλόνι του SUV Peugeot 2008 και να νιώσεις τι σημαίνει Γαλλική άνεση. Τώρα αρχίζει το ταξίδι και το γεγονός ότι δεν θυμάσαι ακριβώς που μένει ο οικοδεσπότης δεν αποτελεί πρόβλημα. Το SUV Peugeot 2008, με την οθόνη αφής των 7 ιντσών, το Mirror Link και τα Apple Car Play και Android Auto, σου μεταφέρoυν όλο το κινητό σου στην οθόνη αλλά και την δορυφορική πλοήγηση που αναλαμβάνει να σε πάει στον προορισμό σου. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις το μικρό και σπορ τιμόνι στα χέρια σου και να απολαύσεις την οδήγηση αφού τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας του Peugeot 2008 θα σε κρατήσουν ασφαλή.

Κλείσιμο
Αυτοί ήταν μόλις 4 λόγοι για να κάνεις Πάσχα παρέα με ένα SUV Peugeot 2008. Οδήγησέ το σήμερα σε μία εξουσιοδοτημένη μονάδα του δικτύου Peugeot και ανακάλυψε τους υπόλοιπους 2004!
piso



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK