Τα έξυπνα συστήματα ποτίσματος είναι επανάσταση

Τα έξυπνα συστήματα ποτίσματος είναι επανάσταση

Τα συστήματα ποτίσματος αποκτούν ευφυΐα, οι νέες τεχνολογίες κάνουν τις εργασίες κηπουρικής  παιχνίδι και οι λύσεις της GARDENA αποτελούν ό,τι πιο εξελιγμένο και εύχρηστο για πιο όμορφα φυτά, καλύτερη ανθοφορία και πλούσια συγκομιδή

Fully-automatic-and-clever-garden-irrigation
Το νερό είναι ένας από τους πιο σημαντικούς πόρους που διαθέτει ο πλανήτης. Σε πολλές περιοχές του κόσμου, υπάρχει ήδη σοβαρή έλλειψη νερού, η οποία αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια. Για αυτό και στην φροντίδα του κήπου (πότισμα, άρδευση) είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείται με φειδώ. Κάθε σταγόνα μετράει! Πρέπει, όμως να χρησιμοποιείται με περίσκεψη και για έναν άλλο λόγο. Κάθε φυτό, δέντρο και καλλιέργεια έχουν τις δικές τους ανάγκες και όσο κακό μπορεί να προκαλέσει η έλλειψη νερού άλλο τόσο μπορεί να προκαλέσει και η υπερβολική χρήση του. Το ζητούμενο είναι η σωστή ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε φυτό, αλλά και το κάθε πότε το χρειάζεται. Αν το κάνετε σωστά, ο κήπος σας θα σας αποζημιώσει με καλύτερη συγκομιδή, υγιή ανάπτυξη και λιγότερες ασθένειες. Αυτή είναι η φιλοσοφία πίσω από το έξυπνο πότισμα της Gardena.
GA150-0087

Τα καλά νέα: η εξοικονόμηση νερού δεν είναι καθόλου δύσκολη υπόθεση, σε ορισμένες τουλάχιστον περιπτώσεις. Στον κήπο, αυτό επιτυγχάνεται μέσω αποτελεσματικής άρδευσης, που σε σύγκριση με τη συμβατική (τη χειροκίνητη λ.χ.) εξοικονομεί έως και το 70% του νερού, ενώ παράλληλα εξοικονομείται και πολύτιμος χρόνος.
Κλείσιμο
Gardena-Water-Control

Η Gardena, ο εφευρέτης του αυτόματου ποτίσματος, είναι ο απόλυτος συνεργάτης σας! Οι έξυπνες λύσεις ποτίσματος τροφοδοτούν τα φυτά ξεχωριστά, βελτιώνουν τις καλλιέργειες, εξοικονομούν πολύ νερό και είναι εύκολες στη χρήση, ακόμη και την απομακρυσμένη. Προσφέρονται, δε, για πότισμα σε διαφορετικά φυτά μέσα στην ίδια έκταση, από τον διακοσμητικό κήπο μέχρι τον λαχανόκηπο και την πράσινη βεράντα ή ταράτσα του αστικού περιβάλλοντος, όπως επίσης και για τη διατήρηση ενός υγιούς γκαζόν.
GA150-0300

Η GARDENA, μπορεί να σας προσφέρει την άριστη λύση στην επιλογή ποτίσματος που χρειάζεται ο χώρος σας, μέσα από μια πλούσια και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων αναλόγως των αναγκών σας.

Εξίσου σημαντικό είναι ο αυτόματος έλεγχος ποτίσματος που επιτυγχάνει όχι μόνο τη λήψη της σωστής ποσότητας νερού, αλλά και την παροχή της στα φυτά την κατάλληλη στιγμή και στα σωστά διαστήματα. Κάτι επίσης πολύ σημαντικό είναι ο αισθητήρας υγρασίας του εδάφους, που σας βοηθάει να προσαρμόσετε το πότισμα ανάλογα με το κλίμα και τον καιρό. Τέλος, εννοείται ότι μπορούμε να ποτίζουμε τον κήπο ακόμα και όταν δεν είμαστε στο σπίτι και να ελέγχουμε μια σειρά παραμέτρους που σχετίζονται με το φωτισμό (αλλά και άλλα μηχανήματα κηπουρικής όπως ρομποτικά χλοοκοπτικά), μέσω μιας πολύ έξυπνης εφαρμογής κινητού.
GA150-0660

Για πάνω από 50 χρόνια, η GARDENA, εμπορικό σήμα του Ομίλου Husqvarna, παρέχει όλα όσα χρειάζονται οι παθιασμένοι κηπουροί. Η ευρεία ποικιλία προϊόντων προσφέρει καινοτόμες λύσεις και συστήματα για πότισμα, φροντίδα γκαζόν, περιποίηση δέντρων και θάμνων και καλλιέργεια εδάφους. Σήμερα, η GARDENA είναι ο κορυφαίος προμηθευτής εργαλείων κηπουρικής υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη και έχει παρουσία σε περισσότερες από 80 χώρες.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο gardena.com.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα